Annonse

SURF’S UP

//Sponset surfetur

Wææææ, gjett hva?!?!

Dennis og jeg skal søren meg på surfetur til Marokko i november, og we’re ON FIRE!!! Å lære å surfe er et av punktene på bucketlisten min, og nå skal drømmen endelig gå i oppfyllelse.. Så sant jeg tør å kaste meg ut i havet, riktig nok. Jeg er jo ikke akkurat særlig begeistret for havet eller for å bade generelt.. Ikke er jeg en sjuukt god svømmer heller, så dette kan jo bli en ganske så komisk opplevelse. I hvert fall siden jeg ikke har kontroll på sånn der svømme-under-vann-uten-å-holde-seg-for-nesen.. Haha!

Det er selvfølgelig Lapoint som tar oss med på tur, og det er jo helt fantastisk at det finnes personer som brenner for sportene de driver med, for så å tilrettelegge turer for oss som ønsker å leve ut drømmene våre innenfor actionsport. Lapoint tilbyr opplevelser, ikke bare vanlige ferier. De har nemlig sett tendenser til at folk ønsker mer enn bare en solstol, og at eventyr og uforglemmelige opplevelser står høyt på ønskelisten når man reiser bort.

Dette blir en helt forbanna sinnsyk ferie!

Tenk at Lapoint faktisk tilbyr surfeturer til både Bali, Sri Lanka, Costa Rica, Australia, Portugal og Stadt, da.. Her finnes virkelig noe for alle og enhver, og jeg håper at selv en sånn uerfaren surfe-wannabe som meg, også kan stikke av med noen triks og erfaringer i kofferten. heheh!

Noen som kjenner til Lapoint og som har vært på camp med dem tidligere? Eller kanskje noen av dere vurderer å slenge dere på? Komanigjen da! Hadde jo vært dødsgøy å reise nedover med noen av DERE. Jaaaaaa!

Klem i fleng fra en i overkant ivrig bergenser ♥

Annonse