Annonse

SURROUNDED BY COLORS

Åh!

Hvor skal jeg begynne..

Dere aner ikke hvor deilig det er å se det enorme engasjementet i forrige innlegg. Jeg tror søren meg at vi sammen kan utgjøre en ekstremt viktig forskjell i dagens forskrudde og kroppsfikserte samfunn, og jeg har tenkt å gjøre alt som står i min makt for å skape et mindre kroppspress og hysteri. Jeg sitter på noen veldig gode idéer som jeg har stor tro på, og neste uke kommer jeg til å sette i gang et gigantisk tiltak for å i hvert fall prøve å skape mer selvtillitt og selvsikkerhet blant alle jenter der ute. Jeg er skråsikker på at dette kommer til å slå an, så det er bare til å glede seg ♥

Uken går mot slutten, og jeg sitter her i et hav av farger og jobber meg gjennom agendaen. På lørdag er det avreise til sol og sommer, og jeg har masse som skal på plass før den tid!

Formiddagskaffen serveres selvfølgelig i Mummi-kopp, den gjør meg så glad.. Solen skinner, livet smiler, og denne torsdagen er foreløpig helt vidunderlig. Selvom det som alltid ser helt jævlig ut her, haha! Hva er egentlig greien, hæ? Jeg må bare innse at jeg ikke klarer å holde orden.. I hvert fall ikke like etter at jeg akkurat har kommet hjem fra en reise.. Da flyter det som regel over av stasj jeg har shoppet på turen, og for min del blir det ekstra mye rot siden jeg alltid kjøper med meg all slags småtteri som skaper litt kaos.

Jeg elsker å handle rot når jeg er på tur. Rot, faktisk.. For det er jo egentlig det det er.. Småplukk man egentlig ikke trenger, men som bare MÅ bli med hjem, som f.eks. morsomme tape-dispensere, freshe bursdagskort, pyntegjenstander, unødvendig tilbehør, kontorrekvisita, og små figurer som jeg forelsker meg i ved første øyekast.. Sånn som dette knallrosa lykketrollet f.eks. Altså.. Jeg MÅTTE bare ta den med meg hjem.. Den minner meg om barndommen.. Jeg samlet nemlig på sånne, og jeg glemmer aldri hvor sinnsykt stolt jeg var av samlingen min. Hvor alle trollene er nå aner jeg ikke, men han her skal i hvert fall få hedersplass i det gule skapet, haha!

Innkjøpsvideo er på vei, altså.. Det er også videoen hvor jeg kårer måndens leser, OG en hårvideo hvor jeg viser hvordan jeg krøller, bølger og retter.. Det er mye spennende som skal publiseres med andre ord, så nå må jeg bare svinge meg rundt og komme i gang. 

Nyt dagen, fineste dere! Jeg er så glad i dere alle sammen ♥

Klem i fleng

Annonse