Annonse

SUSHI SUNDAY

 

Åh, 

Denne søndagen her har virkelig vært feiende flott, og siden søndagene vanligvis består av max chill i sofaen, var det godt med en litt mer aktiv slutt på helgen. Vel, aktiv og aktiv fru blom, men dagen bestod i hvert fall av en sosial sammenkomst og sushikurs. 

I regi av Godfisk.no og sprudlende Marianne Jemtegård, ble Anette-Marie, Tine, Dennis og jeg invitert på kurs hvor målet var å bli noen racere på sushi. Det høres jo usannsynlig vanskelig ut, men det er det altså ikke. Joda, det er ikke lett å få bitene til å bli like lekker som dem man kjøper på steder hvor kokkene vet hva de driver med, men dette er noe absolutt alle kan få til. Hvorfor ikke bytte ut den gørrkjedelige fredagstacoen med en fredagssushi i stedet? I tillegg til at det smaker helt vidunderlig, er det jo gøy å samle en liten gjeng rundt kjøkkenbenken.. Her er du er garantert mye latter, ettersom det visuelle resultatet kan diskuteres. Smaken, derimot.. NAM!

Haha, så vanvittig moro! Heretter skal Dennis og jeg leke skikkelige sushikokker, være kreative på kjøkkenet, og lage sushi til den store gullmedalje. Vi er jo noen reale sushielskere begge to, så denne lille workshoppen kommer virkelig godt med. Hurraa!

Men, folkens.. Over til dere.. Hvordan har denne søndagen behandlet dere? 

Klem i fleng 

Annonse