SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Heisann hoppsann fra feltsengen. 

Altså pokker ta den feltsengen, og jeg MÅ faktisk kjøpe meg en sofa snart. Det har jeg jo snakket om en stund nå, og det som irriterer meg mest er at grunnen til at jeg ikke kjøpte den sofaen jeg hadde lagt mitt elsk på, var at jeg mente en 8 ukers leveringstid var altfor lenge å vente. Det er altså over 8 uker siden, så hadde jeg bare slått til og kjøpt den jævla sofaen, hadde jeg hatt den nå. HAAH! Typisk, ass. 

I flere uker, har jeg lovet dere svar på denne spørsmålsrunden i forbindelse med min deltagelse i Robinsonekspedisjonen, og her kommer endelig videoen med forhåpentligvis gode svar. Jeg sitter faktisk as we speak og ser på Robinson, noe jeg ikke har gjort på en evighet, og i dag fikk noen av dem brev hjemmefra, noe som fikk meg til å tenke på brevene jeg fikk tilsendt da jeg var bortreist.

Jeg var nemlig på øyen såpass lenge at de her hjemme måtte sende en liten hilsen, men selvom jeg ikke var lenge nok i selve ekspedisjonen til å få brevene i Malaysia, fikk jeg dem allikevel da jeg kom hjem, og de ligger fortsatt uåpnet. Konvoluttene ligger ved siden av meg, så mens dere tar en titt på videoen, skal jeg kose meg med motiverende tekster fra noen av de jeg er aller mest glad i ♥

Jeg vet at videoen ble i lengste laget, men det var vanskelig å gjøre den kortere. Spesielt siden jeg vet at dere setter pris på utfyllende svar, og så er det jo heller ikke så enkelt å få en bergenser som først har begynt å mase, til å holde kjeft. Snakk om å snakke på innpust og utpust, liksom! Jeeeez…

Ønsker dere en fortsatt fortreffelig søndag, og så skrives vi i morgen. 

Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic