Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL 1

Fy flate så fine dere er – tusen, tusen takk for all omtanke det siste døgnet. God-bedring-meldingene renner inn i alle mulige former, og jeg blir så ufattelig glad. Det gjør det lettere å være dårlig, når man får så mye støtte fra dem rundt – i hvert fall når dere deler tilsvarende historier og opplevelser. Jeg vet jo at jeg ikke er alene om å oppleve sånne smerter som det her, men det er liksom litt oppløftende å høre om andre som har hatt det like ille, og som har fått behandling.

Jeg skal selvfølgelig ikke si at de smertene jeg har kjent på det siste døgnet kan sammenlignes med det å føde. Jeg har aldri født, og vét jo at det må være det verste som finnes i hele verden. Men fy fader – det jeg opplevde var så vondt at jeg bare lå og vrei meg i smerter mens jeg grein og hylte om hverandre. Jeg merket nesten ikke fingern jeg på ett eller annet tidspunkt fikk kjørt opp i rumpa, så det sier vel sitt, haha. Det var så deilig da jeg fikk smertestillende, og heldigvis har vi klart å holde smertene i sjakk frem til nå, og i går fikk jeg permisjon fra sykehuset, slik at jeg kunne sove hjemme. Det er jo så mye bedre i egen seng, og jeg tok sjansen siden jeg visste at jeg bare kunne reise tilbake om smertene skulle melde sin ankomst. I dag skulle jeg egentlig på ultralydundersøkelse, men den ble visst utsatt til i morgen – nå er det altså bare til å smøre seg med tålmodighet, og vente på undersøkelse og forhåpentligvis noen resultater. Det er jo noe galt med meg, men hva!? Håper på flere svar i morgen.

Like før jeg måtte haste av sted til legevakten, fikk jeg spilt inn en liten video hvor jeg svarer på spørsmålene dere stilte meg for noen dager siden. Del 2 kommer med det samme jeg er back on track ♥

Nå blir det ukens siste episode av Camp Kulinaris med kokkekamp og full pakke. Hva synes dere om uken så langt, og hva tenker dere om meg som restaurantsjef? Hahahaha! FOR et kaos!

Ønsker dere alle en nydelig kveld. Husk at jeg setter enormt stor pris på dere ♥

Klem i fleng

Annonse