Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL 1

Så fine dere er, og ikke minst flinke til å stille spørsmål! Da det var en god del av dem, velger jeg å dele svarene litt opp. Jeg kommer til å svare i to kategorier; én som kun omhandler livet på Paradise Hotel, og én som omhandler meg privat.

Her kommer svar i kategorien Paradise Hotel – Del.1

 

1. Har du fortsatt mye kontakt med Dennis?

– Dette er noe de fleste av dere lurer på, og det forstår jeg godt 😉 Jeg har veldig god kontakt med Dennis, og er faktisk på vei til Stavanger as we speak for å besøke han. Vi er ikke kjærester, men jeg har et veldig godt øye til han! jeg skal innrømme at jeg er veldig betatt, og at jeg ikke skal nekte for at det kanskje kan bli noe i fremtiden!

2. Hvem av deltakerne har du kontakt med nå?

– Jeg snakker faktisk med de aller fleste, men de som virkelig er blitt noen gode venner som jeg treffer ofte, er Camilla, Andreas og Christina. Fantastiske folk som jeg er glad for å ha møtt.

3. Hvem har blogg av deltakerne, og kan du ikke få Dennis til å begynne å blogge?

– Hehe, skal ta en prat med Dennis omkring blogging. Forøvrig er det Are og Iselin som er de av deltakerne med egen blogg.

4. Hva likte du med Paradise Hotel og hva likte du ikke?

– Jeg likte stort sett det meste med PH, som bl.a menneskene, festene, omgivelsene og maten. Det beste var festene. Det var en fantastisk gjeng og som regel alltid god stemning med mye latter, dansing, drikkeleker og allsang. Haha. Det er veldig lite av festene som har blitt vist til nå, så det er litt synd. Vi var nemlig veldig flinke på akkurat den biten. Haha. Det jeg ikke likte så altfor godt, var f.eks tvistene. Da ble man jo ganske så stresset. Det var heller aldri noe stas å se vennene sine ryke hjem…

5. Hva gjorde dere på dagen inne på hotellet? Var det kjedelige stunder?

– Vi chillet mye. Man blir jo veldig døsig i varmen, og jeg hadde som regel alltid hangover… Derfor ble det mye avslappng i loungen. Vi var også veldig flinke til å finne på ting å gjøre, som å danse limbo, hoppe høyde, leke boksen går og andre ting… Det var vi rett og slett helt nødt til, for til tider kunne det bli litt dødtid, og dermed litt kjedelig. Samtidig var vi en så fin gjeng, og det skal godt gjøres å kjede seg i så godt selskap!!

6. Hvorfor meldte du deg på Paradise Hotel?

– Vel, det var jo da en venninne av meg som sendte inn søknaden på kødd, og jeg visste ingenting før hun postet et bilde av søknaden på facebook. Jeg er jo litt småcrazy på hjemmebane og finner alltid på mye rart, så hun tenkte vel at dette kunne blitt bra tv. Hehe! Jeg hadde aldri i livet sett for meg at jeg skulle bli en deltaker, og hadde aldri funnet på å melde meg på selv, men tenkte å høre på hva produksjonen hadde å si… Før jeg visste ordet av det hadde jeg gått videre helt til Mexico, og da tenkte jeg bare; «To hell with it, I’m IN»

7. Hva sa venner og familie da skulle inn på Paradise Hotel?

– Mamma støtter alt jeg gjør, og syntes det knskje kunne bli litt morsomt. Hun er jo bare så søt! Det var bare henne og mine beste venninner som visste det, og alle var positive til deltakelsen. Reksjonene fra resten av venneflokken og familien har vært positive, og samtlige sier det er gøy å følge med!

8. Hvem syntes du var kjekkest av guttene?

– Dennis! Men samtidig er alle guttene fine på hver sin måte!

9. Hva er ditt beste minne fra Paradise Hotel?

– Ah, det er vanskelig å finne det beste minnet, for har så mange av dem… Men vi hadde det ubeskrivelig gøy på dagfylla da vi hadde kunstneruke, og dagfylla slår jo aldri feil!

10. Ble du noen gang sjalu når Dennis «holdt på» med andre jenter på fester?

– Nei, absolutt ikke… Finnes ikke sjalu, og Dennis måtte jo få gjøre det han ville uten at en grinete kjerring skulle holde han bånd 😉

11. Hva synes du om Iselin?

– Iselin kan fremstå som litt av hvert på tv, men jeg har tilbrakt tid med henne off cam, og hun er veldig hyggelig, søt og snill!

12. Synes du Dennis var den søteste på PH?

– Hmmm… Den søteste må faktisk være Tommy. Han var en skikkelig going!

13. Er det noe du ville gjort annerledes på Paradise Hotel?

– Nei… Ikke som jeg kommer på i farten…

14. Hadde du og Dennis sex på Paradise Hotel?

– Hehe… Wait and see! Kan dessverre ikke avsløre noe før serien er ferdig.

15. Har du og Dennis kysset, og var det noen romantiske følelser inni bildet?

– Ja det har vi, og det er nok noen romantiske følelser inni bildet ja…

16. Hvem likte du best?

– Ååå likte alle jeg, men er blitt veldig glad i Camilla og Christina.

17. Hvordan var maten på hotellet?

– Utsøkt! Vi fikk fantastisk god mat, og alltid et valg mellom kjøtt, fisk pg fugl til middag.

18. Hvor ofte ble sengene skiftet på?

– Hmmm… Ca. 2 ganger i uken.

19. Var det gøy å være med på Paradise Hotel?

– Uten tvil en av de gøyeste opplevelsene jeg har hatt!

20. Angrer du på noe av det du gjorde på Paradise Hotel?

– Jeg lever etter: «Never regret anything that made you smile» så nei… Står for alt jeg har gjort, og angrer ikke på noen ting!!

Svar på spørsmålsrunden – Del 2 kommer i morgen, så stay tuned fininger! Love you all

Annonse