Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL 2!

Endelig er det tid for flere svar på spørsmålsrunden, og i dag går jeg løs på noen litt dypere spørsmål som hva jeg synes om abort, om jeg vil ha barn, hvordan det var å være veganer på Camp Kulinaris o.s.v. Det har kommet inn en haug av gode spørsmål, og jeg skal svare på absolutt alle sammen!

Denne videoen skulle egentlig ut i går, så derfor ønsker jeg dere en fin tirsdagskveld, haha. (Men nå innser jeg jo faktisk at det ikke var tirsdag i går – det var jo onsdag, HAHA) Dessverre ble jeg ikke ferdig å redigere filmen før midnatt, og da tenkte jeg at det var like greit å vente med publisering til i dag.

Håper dere liker den ♥

Nå skal jeg i et møte, og rundt lunsjtider kommer VG hjem til meg for å gjøre et større intervju. Det blir spennende å se det endelige resultatet, som kommer på om ikke så lenge.

Ønsker dere alle en vidunderlig dag – snart helg!

Suss og klem

Annonse