Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL 3

 

Hei alle dere vakre, skjønne lesere… Her kommer svar på andre del av spørsmålsrunden i kategorien «Paradise Hotel»

1. Hvordan er det å se deg selv på tv?

– Det er veldig rart å se seg selv på tv. Mange ganger tenker jeg «hvordan i alle dager kunne jeg ta på meg det der» og «fy fæn jeg ser jo helt mongo ut» etterfulgt av en helsikkens latterkrampe… Hahaha! Både frisyrer og antrekk ser faktisk amnerledes ut i «virkeligheten» enn det det gjør på tv… Det er mye gøy jeg har gjort, som ikke er blitt tatt med, men føler alt i alt at jeg har blitt fremstilt sånn som jeg er i virkeligheten, noe jeg er svært glad for. Jeg har vært meg selv 100% og det synes… Hurra!

2. Har deltakelsen ødelagt noe for deg mht. til jobb?

– Foreløpig ikke, men jeg er fullstending klar over at det ikke alltid vil være like attraktivt med Paradise Hotel på CV’en. Deltakelsen i programmet kommer nok til å lukke noen dører, men også bidra til å åpne mange andre spennende dører!

3. Bringer det å være med på Paradise Hotel bare gode ting med seg?

– Absolutt ikke. Jeg har heldigvis blitt skånet for mye dritt, men med det samme deltakerne ble offentliggjort, var det mye drittkasting og slenging med leppen. Man bør ha en sterk psyke for å være med på noe sånt, for mennesker kan være grusomme og si forferdelige ting til deg. Får man høre noe stygge ting, gjelder det å ikke ta det til seg… Viktigst av alt tror jeg er å unngå diverse diskusjonsforumer på nett. Ingen vits i å oppsøke negative kommentarer rettet direkte mot deg selv…

4. Hva gjorde dere på Paradise Hotel i helgene?

– Mange lurer på dette! Det er ingen ting som heter «helg» i Paradise-verden. 1 Paradise uke varer i 4 dager, altså mandag, tirsdag, onsdag, torsdag. Så fortsetter vi på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, mandag… Osv.

5. Hvordan og hvorfor bestemte du at du skulle bli med på Paradise Hotel?

– Ettersom jeg er en svært sosial person som elsker å møte nye mennesker, så jeg dette som en mulighet til å møte folk jeg ellers aldri ville møtt. Det var vel hovedgrunnen til at jeg valgte å dra. Jeg rådførte meg med mamma og de beste venninnene mine, og alle mente dette kom til å bli spennende opplevelse for en sånn småcrazy jente som meg… Hehe

6. Hvem ble din aller beste venninne på Paradise Hotel?

– Min aller beste venninne ble Camilla, og jeg hadde det forferdelig tungt da hun måtte sjekke ut av hotellet på torsdag! Christina har også blitt en av mine beste venninner, og jeg er veldig glad i begge disse jentene.

7. Ser du deg selv på tv hver dag på TV3?

– Ja det gjør jeg, men aldri alene. Hhaahaa…

8. Merket du at du brydde deg om kameraene på Paradise Hotel?

– Man glemmer fort kameraene, så egentlig ikke. Noen ganger ble jeg riktignok litt irritert over at det ikke fantes noe som helst privatliv, men det vet man jo på forhånd…

9. Hvor varmt var det på Paradise Hotel sånn ca.?

– Det var veldig varmt og deilig og regner med at det var rundt 26-35 grader. Vi hadde noen dager med regn og dårlig vær, og da falt temperaturen betraktelig… Ca 17-21grader.

10. Hadde du med deg mye klær?

– Jeg hadde med meg to kofferter og egentlig altfor mye av både klær og sko. Skoene fikk jeg jo nesten ikke brukt i det hele tatt, og jeg hadde en tendens til å gå med det samme hele tiden. Man får på en måte noen favoritt plagg, og de som jobbet på hotellet var ivrige på klesvasken. -Til alles store glede!

11. Ble dere sjekket for sykdommer?

– Ja det ble vi, og det er en strålende ting TV3 krever! Da vet man at de tar vare på oss, og at man ikke trenger å være redd for å bli smittet av noe, hvis man skulle gå på en smell.

12. Ble koffertene deres sjekket?

– Ja! Alt du hadde med deg måtte være «godkjent» før innsjekk.

13. Var det lov til å ha mobil på hotellet?

– Nei, det var strengt forbudt. Vi leverte fra oss både mobil/laptop/iPad til crewet, og fikk dette ikke tilbake før man dro fra hotellet.

14. Var det vanskelig å klare seg uten telefon og i Internett?

– Det gikk overraskende bra, men herlighet så sprøtt det var å skru på telefonen etter et langt opphold. Forstod ikke en dritt av hvordan den fungerte… Haha

15. Hva var førsteinntrykket av Christina?

– Da hun var «kristen» tenkte jeg at hun var en søt og herlig jente som det var viktig å ta vare på. Da hun var seg selv tenkte jeg at dette var en helt rå dame, jeg aldri ville miste kontakten med!

16. Tror du at du kommer til å fortsette å være kjent som «kristinthelovermakergodess» for alltid?

– Haha! For et orginalt spørsmål da gitt… Nå lo jeg godt! Vel, jeg kommer nok til å bli glemt ganske så fort etter at Paradise Hotel er ferdig… Samtidig tenker jeg om deltakerne som har vært med tidligere -«Å, der er Paradise-Heidi» for eksempel. Paradise tittelen er jeg nok stuck med for life.

17. Hva synes du om at Are og Iselin hadde sex første natten?

– Jeg synes det var i drøyeste laget, og noe man burde ventet med. For min del var sex på hotellet helt uaktuelt, men alle er forskjellig! Folk får gjøre som de vil!

18. Da du var på Paradise Hotel, fikk du lov til å dra andre steder rundt om i Mexico, eller måtte dere alle være sammen på hotellet helt til dere dro hjem?

– En uke før innspillingen startet bodde vi på et annet hotel i Mexico, og fikk derfor anledning til å se litt av de andre stedene. Utover det var det ingen mulighet til noen som helst form for sightseeing…

19. Er det morsomt å se seg selv full på tv?

– Haha… Jeg ler jo litt ekstra når jeg ser meg selv ha problemer med å uttale diverse ord, grunnet for høyt alkoholinntak. Det er jo ikke noe annet å gjøre enn å le… Gjort er gjort!

20. Er deltakerne på Paradise Hotel sånn som vi får inntrykk av på tv, eller er de annerledes?

– Noen blir dessverre fremstilt feil, grunnet klippingen.. Men, er du en drittsekk i virkeligheten, så er du en drittsekk på tv også! Skal man prøve å være en annen enn den man egentlig er, så blir dette også for gjennomskuet.

Annonse