SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL 4

Da var det dags for å legge ut enda flere svar på spørsmålene deres, og denne gangen er det kategorien «meg privat» vi skal ta fatt på…

1. Trener du mye? Hvordan?

– Jeg er et typisk skippertaksmenneske, og kan være veldig ivrig i perioder, for å så gi totalt f. En dårlig egenskap, som jeg dessverre ikke blir kvitt… Huff! Jeg har SATS i nabobygget, og har ingen unnskyldning for å ikke gå på trening, men noen ganger vil ikke motivasjonen melde sin ankomst. Når jeg først er engasjert og opptatt av å trene, er jeg å finne på SATS ca. 5 dager i uken, og da sverger jeg til tredemøllen! Jeg hater å jogge, men velger heller å gå i kjapp gange i bratt stigning. (Mellom 10-15%) Dette føler jeg gir resultater. Skal jeg trene styrke melder jeg meg gjerne på en bodypump time. Dette er morsom form for sal-trening, noe jeg egentlig har totalt skrekk for! Hehe… Eier ikke koordinasjon, så det verste jeg kan bli dradd med på er en time med Zumba eller lignende. DA blir jeg stresset!

2. Hvor høy er du og hvor mye veier du?

– Jeg er 169 høy, og veier i underkant av 60kg.

3. Snuser eller røyker du?

– Jeg røyker. Dessverre….

4. Favoritt klesplagg?

– Hmmm… En oversized hoodie! Mest komfortable plagget som finnes…

5. Hvor mange Jeffery Campbells har du?

– Jeg har 3 par Jeffery’s

6. Er du kresen på mat?

– Jeg er så langt fra kresen man kan komme, og tror faktisk ikke det er en ting jeg ikke liker. Det er jeg veldig glad for, og jeg synes også seter veldig viktig å være villig til å smake på nye retter. Det verste jeg hører er når noen sier at de ikke liker en bestemt matrett, før de har smakt på den!

7. Har du er livsmotto?

– Ja, og jeg har faktisk flere mottoer jeg lever etter, og ser på dem som viktige «leveregler».
A. «Never regret anything that made you smile» B. «You can not change the past, but you can ruin the present, by worrying about the future» – Denne er tatovert på ryggen min, og noe mamma alltid har sagt til meg, på norsk da, vel og merke. C.» Du skal aldri la solen gå ned over din vrede» Sistnevnte er også visdomsord fra min kjære mamma. Har man f.eks. kranglet med noen, er det viktig å alltid ordne opp og bli venner, før man legger seg.

8. Hvor ofte kjøper du nye klær?

– Det varierer veldig… Det er sjelden jeg går virkelig inn for å shoppe, så det kan faktisk gå opptil 1mnd. uten at jeg kjøper noe som helst. Andre ganger kjøper jeg noe nytt 1-2 ganger i uken, men det kommer jo alltid an på lommeboken… Dessverre! Hehe

9. Hvor bruker du å kjøpe MAC leppestiftene?

– På taxfree når jeg er ute og reiser, eller på MAC store på Oslo City.

10. Hvilken sminke bruker du?

– Jeg er veldig enkel når det kommer til sminke. Alt jeg bruker er eyeliner (MAC fluidline), mascara (Helena Rubinstein Feline Blacks), og solpudder fra Mac. Hvis jeg skal freshe meg litt ekstra bruker jeg leppestift fra MAC i rosa, orange eller rød.

11. Favoritt butikk?

– Hmmm… Weekday kanskje?

12. Hva synes du om kroppsfikserte jenter? Ville du heller hatt litt mage, eller vært veldig tynn?

– Jeg blir imponert over de jentene som er flinke til å ta vare på kroppen sin, trene og spise sunt, uten å bli helt hysterisk! Ingen ting er så flott som en flat og fin mage, men i mitt tilfelle har jeg innsett at det er kul umulig å få den helt flate og markerte magen. Jeg er allikevel fornøyd med meg selv, og vil heller ha litt mage enn å være radmager.

13. Du har sykt fint hår. Har du gjort noe spesielt for å få det til å vokse?

– Hver gang jeg får komplimenter for håret mitt, blir jeg veldig glad og litt sjokkert. Rett og slett fordi at er det én ting jeg ikke gjør mye med, så er det håret mitt. Det vokser som ugress, så skulle jeg klippet det kortere, hadde det ikke tatt lang tid før håret hadde vokst ut til opprinnelig lengde. Jeg går altfor sjelden til frisøren, bruker billig-shampo fra butikken, og har aldri farget det. Kanskje det er dét som er trikset? Haha

14. Hvor har du kjøpt den rosa tank-toppen med hodeskalle, som du hadde på deg i mandagens episode? Kul!

– Den har jeg kjøpt på Urban.

15. Har du tatovering?

– Ja. En på ryggen, en like under bukselinningen, og en på ankelen.

16. Favoritt farge?

– Hmmm… Knæsj rosa kanskje? Ihvertfall når det kommer til farge på neglelakk, leppestift og accessories. Utover det er det svarte styles jeg har mest av i garderoben, selvom svart gjerne ikke regnes som en farge.

17. Hvordan renser du huden din?

– Jeg er altfor lite flink til å rense huden, og sverger til sånne wipes, som skjønnhetseksperter får helt spasmer av… Hehe! Jeg legger maske innimellom for å tilføre huden litt ekstra fukt, og da bruker jeg maske fra Clarins.

18. Sko VS. sminke?

– Sko! Definitivt…

19. Har du noen gang blitt spurt om autografen på gaten?

– Ja det opplevde jeg faktisk i går… Herreguuud så kleint! Hahaha… Søt hun som spurte da!

20. Sier du nei om noen kommer bort og spør om å få ta bilde sammen med deg?

– Jeg skjønner jo egentlig ikke helt hvorfor folk har lyst til å ta bilde med meg, jeg, men sier så klart ja til de skjønne menneskene som kommer bort og spør. Hyggelig med fans da… Hihihi