Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL1

Hei igjen, skjønninger. 

Det er nå endelig på tide at dere får noen svar på spørsmålsrunden, og man kan jo si at det var en god del spørsmål som ble stilt. Jeg har nå katgorisert dem sånn at det skal bli litt enklere for dere å få en oversikt, og håper dere endelig får svar på det dere lurer på. I dag tar jeg for meg kropp, trening, helse, blogg, stil og det litt mer personlige, og går i morgen mer inn på deltagelsen i PH, jobb og karriere og situasjonen mellom Dennis og meg. Men folkens? Jeg kan jo selvfølgelig si så mye som at vi er kjærester, og dette ble faktisk offentliggjort i Se&Hør i dag. Hahaha… De journalistene der asså! Får jo med seg alt, og dere finner hele saken HER

Alright… Here we go!

DU HAR BLITT SÅ SINNSYKT TYNN! HVA HAR DU GJORT? HAR DU BEGYNT Å TRENE?

Dette er nok et av de spørsmålene som har gått igjen flest ganger etter spørsmålene omkring situasjonen mellom Dennis og meg. Jeg har til og med fått spørsmål om jeg har fått spiseforstyrrelser, og om jeg har gått ned i vekt med vilje, men det kan jeg beroligere dere med at jeg ikke har fått. Om ikke mange ukene kommer dere til å finne ut hvorfor jeg har gått såpass drastisk ned i vekt den siste tiden, for dere har helt rett. Jeg har gått ned i vekt. Ganske mye, faktisk, og for å være helt ærlig synes jeg ikke at det er spesielt fint. Vi kvinner skal ha litt former og litt å ta i, og denne ferien bruker jeg til å feite meg litt opp. 

Jeg har ikke begynt å trene, og kommer nok ikke til å sette mine føtter på et treningsstudio i nærmeste fremtid, MEN, jeg har faktisk fått mer sansen for å spasere og å gå turer, og den turen til Preikestolen frister virkelig til gjentagelse. Styrketrening er ikke min greie, men kjapp gange kan virkelig gjøre underverker, og jeg har faktisk pakket med meg både joggesko og treningsvennlig tøy i kofferten. Meget mulig at dere vil få se noen flere bilder av sporty ungdom på tur. Hehe. I tillegg har en aldri så liten kostholdsendring over en lengre periode, ført til at jeg sakte men sikkert har gått litt ned i vekt. Det sier jo seg selv at det skjer noe med kroppen når du går fra å spise 3 brød til dagen og en pølsegrateng til 8 pers, i ett jafs, til minimale mengder brød og mer grønnsaker. 

HVA SPISER DU ILØPET AV EN DAG?

Som jeg har nevnt så vidt for dere tidligere, så har jeg faktisk blitt litt mer bevisst på hva jeg trykker i trynet. Jeg finnes ikke nazi og mener bestemt at man skal kunne kose seg med den maten man har lyst på, men jeg har valgt å kutte ned på hvetemel og sukker. Dette er det eneste, og jeg prøver å unngå lyst brød samt pasta, da dette får meg til å føle meg som en oppblåst liten blubbe. Jeg starter dagen med frokostblanding eller cottage cheese og friske bær, og prøver å få i meg så mye proteiner som mulig iløpet av dagen. Gjerne i form av kylling, egg og selvfølgelig grønnsaker. Når jeg er sulten, så spiser jeg, og er absolutt ikke en sånn super-slanker-nazi-faen som ikke kan spise etter klokken 18:00. Hva er greien med det egentlig? At enkelte tror at man ikke kan spise etter et visst klokkeslett i fare for å legge på seg? Folkens? Dette er bare en myte, og man gjør ikke kroppen en tjeneste ved å legge seg når man er supersulten. 

HVA GJØR DU FOR Å FÅ SÅ FIN GLØD I HUDEN?

Hmmm… Når det kommer til meg og hudpleieprodukter, så henger ikke de to tingene helt på greip. Huden min er heldig hvis jeg husker å rense den om kvelden, men det eneste jeg sverger til er ansiktskremen fra Beauté Pasifique, som er skikkelig god. Utenom dette gjør jeg ingenting, men forelskelse har jo også en tendens til å gjøre noe med huden, eller hva? Heheheh. I tillegg har jeg aldri brukt foundation eller noen annen form for sånn dekkende gugge man tar i ansiktet, så kanskje dette også har noe å si for denne såkalte gløden. Hihih. 

HVOR HØY ER DU, OG HVOR MYE VEIER DU?

Jeg var 1.68/1.69 helt frem til årsskiftet, og deretter krympet jeg på mystisk vis ned til 1.65. Hahaha, det kan jo ikke være mulig.. Kan det vel? Går det seriøst an å krympe nesten 4 cm? Det verste er at jeg føler meg lavere, og i tillegg har jeg også gått fra størrelse 38 i sko til 37. Jeg fatter det bare ikke!

Når det kommer til vekten, veier jeg nå et sted mellom 53 og 56 kilo. Jeg er faktisk litt usikker, og vurderer å hoppe på baggasjevekten på flyplassen på vei hjem, for å finne ut av vekten én gang for alle. Hehe. 

HAR DU KOMPLEKSER FOR MAGEN DIN?

Jeg skjønner at enkelte lurer på dette, siden jeg veldig sjelden har vist den frem, men dere treffer spikeren på hodet. Jeg skal næmlig ærlig innrømme at magen min har vært det jeg har vært mest missfornøyd med når det kommer til kroppen min. På en annen side er komplekser noe jeg ikke driver med. Jeg lar ikke enkelte kroppsdeler jeg evt. er missfornøyd med hindre meg i å gjøre verken det ene eller det andre… Jeg lar rett og slett bare være å vise det frem. Vips, problem solved! Hahaha, ler meg ihjel av alle de gangene jeg har ligget på stranden, og kledd på meg liggende før jeg har satt meg opp, mens bolledeigen har veltet seg utover bikinitrusen. Det var faktisk sånn på et tidspunkt skal jeg fortelle dere, men selvtilliten har aldri blitt påvirket av vekt. Jeg har liksom aldri brydd meg, og har akseptert den kroppen jeg har hatt. Nå føler jeg for første gang at jeg virkelig kan vise frem magen min, men jeg skal allikevel opp i vekt, og det ASAP.

HVA ER DITT SYN PÅ SILIKON OG RESTYLANE?

Silikon og restylane er ikke noe for meg, men jeg forstår og respekterer at enkelte ønsker å ta dette for å f.eks få et bedre selvbilde eller fikse opp på noe som har vært evige komplekser. Er man helt flatbrystet kan jo silikon kanskje gjøre at man føler seg mer feminin, men 800g i hver pupp synes jeg er usmakelig, vulgært og skikkelig, skikkelig stygt. Jeg synes naturlige jenter er så fint, og det er ingenting som er kjekkere enn å faktisk kunne si at man er 100% naturlig. På meg er alt ekte, og jeg har ikke tuklet meg borti verken falske vipper, negler, hår eller noe pastikk-greier, som igjen fører til at jeg føler meg litt mer orginal og ikke som alle andre. Dette spesielt i bloggverden, og jeg synes det er trist å se på at unge nydelige jenter forvandles fra sukkersøtt til vulgært, og ender på forsiden av ett eller annet magasin iført ingenting annet enn siikon og lipgloss. 

HVORDAN FÅR DU SÅ FINT HÅR?

Hahahah, dette spørsmålet får jeg veldig ofte og alle som spør blir alltid like sjokkert over svaret jeg kommer med. Jeg er nemlig en av dem som hater å bruke penger på hårprodukter, jeg går aldri til frisøren og hater i tillegg å vaske håret. Det er jo så gørr kjedelig, og håret vasker jeg aldri oftere enn max annenhver dag. Kanskje dette er hemmeligheten bak et sunt hår? At det faktisk ikke blir tuklet så mye med? I tillegg bruker jeg billig-shampo fra butikken på hjørnet, som jeg synes fungerer som pokker. 

HVOR MANGE FASTE LESERE HAR DU EGENTLIG, OG HVOR MANGE FASTE LESERE KOMMENTERER?

Lesertallet mitt svinger veldig og jeg kan ha alt fra 6000-25000 lesere hver dag. Både sesong og hvilken dag i uken det er snakk om, er svært avgjørende, men det som er så sinnsykt hyggelig er at jeg har ekstremt mange trofaste lesere som alltid legger igjen en liten kommentar, og som alltid titter innom. Jeg får mange kommentarer og nærmer meg 200.000 kommentarer totalt på blogginnleggene som ligger ute. Det er jeg skikkelig fornøyd med, og blogger med høyere lesertall enn meg, har ofte ikke en brøkdel av det antallet kommentarer som jeg har. Dette tror jeg er et resultat av at jeg er en veldig personlig blogger, at jeg deler mye med dere, og at dere forhåpentligvis vet at jeg setter uendelig stor pris på dere. Dette er også grunnen til at jeg kårer månedens leser, rett og slett fordi at det er så mange navn som går igjen og som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

HAR DU NOEN GODE TIPS TIL HVORDAN MAN KAN HA EN KUL KLESSTIL MED STRAMT BUDSJETT?

Jeg er vel egentlig beviset på at man kan få det til å funke på en eller annen måte, uten å ruinere lommeboken fullstendig, og mener bestemt at man ikke trenger å bruke en formue for å se kul ut i klesveien. Mitt beste tips er å tenke at det ikke finnes noen som helst regler og at man kan gå kledd i akkurat det man vil. Ved å tenke sånn kommer man veldig langt, og ved å adde noen farger eller accessories, er man i mål. Alle disse fargene jeg tilfører et hvert antrekk gjør det lekent, gøy og riktig, og i garderoben min finnes ikke ett eneste plagg til en prislapp over 600 kroner. En av dere spurte meg om jeg handler på billigbutikker som f.eks H&M, og ja! Det skal jeg love dere at jeg gjør. Jeg synes det er hundre ganger gøyere å komme hjem fra shopping med mange bæreposer og et happy bankkort, contra det motsatte.

HVOR FÅR DU INSPIRASJONEN DIN FRA?

Jeg vet at dette høres litt teit ut, men jeg henter faktisk ikke inspirasjon fra noen som helst steder. Den kommer liksom bare til meg på ett eller annet mystisk vis, og hvis jeg skal trekke frem noen elementer som gjerne kan være en inspirasjon i seg selv, kan dette være alt fra grafitti og streetart, til musikk og venner. Jeg vet ikke hva som er trendy akkurat nå, jeg aner aldri hva som beveger seg på catwalken, og da tror jeg faktisk at det er enda enklere å kjøre på med sin egen stil og følge sine egne stilmessige veier. 

HVOR LENGE HAR DU HATT DEN STILEN DU HAR?

Hmmm… det er ingen hemmelighet at jeg har vært innom mange forskjellige stiler før jeg endelig fant min egen personlige stil som jeg føler meg komfortabel med. Jeg har til og med vært hun med spisse sko, blazer og perleøredobber, og dette er en stil jeg aldri kommer til å føle meg vel i, ever again! Stil definerer deg som person, og min personlighet føler jeg skinner godt igjennom det jeg er iført hver eneste dag. Det var vel først for to år siden jeg virkelig fikk feelingen av at «dette er meg», og kunne ikke vært mer fornøyd med stilien min, både når det kommer til klær, men også når det kommer til interiør. 

HVOR MANGE CONVERSE HAR DU?

Hahahaha, altfor mange! Neida… joda… NEIDA! Jeg elsker Converse, jeg får aldri nok, og nærmer meg rundt 25 par hvis ikke jeg tar helt feil. Converse passer jo til absolutt alt, og siste tilskudd til samlingen er sorte platforms og enda et par hvite Chuck Taylor. Hvite Converse er virkelig et must, og jeg må alltid ha et nytt par til sommersesongen. 
 

HVOR MYE SHOPPER DU FOR I MÅNEDEN?

Som blogger er det ingen hemmelighet at man får en del goder som rabatter eller gratis goodies, men det er ikke dermed sagt at man aldri bruker penger på klær. Jeg shopper en del, både på nett og ute i butikk, men jeg handler heller billig og mye, enn dyrt og lite, og bruker et sted mellom 1500-4000 kroner i måneden. I dette budsjettet inngår også alt fra accessories, skjønnhetsprodukter og stasj til leiligheten. 

KAN DU LEGGE UT BILDE AV ALLE TATOVERINGENE DINE, SAMT BETYDNINGEN BAK?

Jeg vet at jeg har lovet dere et slikt innlegg i en evighet nå, og dette innlegget kommer på ett eller annet tidspunkt iløpet av året. Sleeven min er fortsatt ikke helt ferdig, og før jeg legger ut et realt tatoveringsinnlegg, kunne jeg virkelig tenke meg at alt er helt ferdig. Da skal dere få høre alt om historien bak, og det dere ellers lurer på når det kommer til tatoveringer…

HAR DU LYST PÅ BARN?

Jeg er ikke av dem som er mest glad i barn, og synes egentlig bare at de er sykt irriterende. Dette gjelder selvfølgelig ikke barna til mine kjære venninner, men det er noe med barn jeg bare ikke liker. Dette er nok noe som vil endre seg med tiden, når jeg er klar for familieforøkelse, men på nåværende tidspunkt finnes ikke lysten på barn der, i det hele tatt, og jeg hadde gått fullstendig i kjelleren om jeg hadde blitt gravid. Jeg er ikke ferdig med å leve et barnefritt liv, og kommer nok ikke til å ha lyst på barn før jeg er langt over 30. Som forøvrig bare er TRE ÅR TIL, og nå får jeg panikk. Pokker asså! 

SYNES DU AT DET ER HYGGELIG AT LESERE KOMMER BORT FOR Å HILSE PÅ, OG FOR Å TA BILDE MED DEG?

Jeg synes alltid at det er superkoselig med blogglesere som kommer bort for å si hei, og for å ta bilde. Det jeg imidlertid synes er helt bak mål, er når jeg ser at enkelte tar snik-bilder fra en mils avstand. Hva er vitsen med det da egentlig? Er det ikke bedre å bare komme bort og faktisk få tatt et skikkelig bilde, istedet for å ta et bilde der jeg står og henger på et gatehjørne med trynet ned i telefonen? Kom heller bort til meg, så fikser vi et litt hyggeligere bilde, med bittelitt mer innlevelse. Heheh!

HVA GJØR DU PÅ FRITIDEN NÅR DU IKKE BLOGGER?

Som blogger, så består hele døgnet av blogg. Jeg er selvfølgelig alltid er opptatt av å være sosial og finne på hyggelige ting med mine kjære venner, som f.eks alt fra å grille i parken, gå ut å drikke øl, eller chille hjemme med jenteprat hjemme hos meg, men det er nesten litt trist å si det, for jeg har blogg i tankene hvert eneste minutt, hver eneste time, og hvert eneste sekund. «Kan dette bli bra for bloggen?», «åh, dette MÅ jeg ta bilde av», «nei vi gjør heller det på den måten, istedet for på den måten. Da får jeg nemlig innhold til blogg»… Blogg, blogg, blogg, og atter blogg. Jeg skal jo ikke klage, for jeg har jo valgt det selv, men mye av fritiden min er altså veldig ofte bloggrelatert. Heldigvis er jeg omringet med deilige venner, familie og kjæreste, som aksepterer det jeg holder på med, og som alltid bidrar med et smil om munnen, sånn at jeg skal oppnå de aller beste resultatene. Jeg er så takknemlig! 

KAN MAN HA FOR MANGE VENNER?

Jeg tror man aldri kan få for mange venner… Jo flere venner dess bedre er det, men det vil alltid være noen av vennene som vil stå deg nærmere enn de andre. Dette er venner som liksom blir dine aller beste venner og som du kan snakke med om absolutt alt. De andre blir gode venner, som gjerne blir de vennene du kan ha det sinnsykt gøy med, men som du gjerne ikke ringer til hvis du trenger å snakke, eller få støtte og råd. Jeg har veldig mange gode venner til min store glede, og noen av disse er selvfølgelig litt mer bestevenner enn de andre. I tillegg til gjengen i Oslo, har jeg jo også en gjeng i Bergen som står meg veldig nær, og det er kjempestas å ha mange forskjellige og deilige venner, lokalisert på litt forskjellige steder i Norge. 

HVORDAN KLARER DU Å VÆRE SÅ BLID HELE TIDEN?

Jeg er en ekstrem livsnyter, som lever i nuet og som prøver å snu en hver negativ situasjon om til noe positivt. Jeg velger å se det positive i stort sett alt, og med en happy og glad holdning, vil utstrålingen bli den samme. Jeg ser ikke noe poeng i å sutre og klage, og har egentlig bare bestemt meg for å være en gladjente med et smil på leppen. Det verste som finnes er sure mennesker, som sutrer og klager over absolutt alt. Jeg har sett så mye av sånne mennesker, og nekter å bli en av dem.

I tillegg har jeg ingen grunn til å ikke være annet enn blid. Jeg er omringet av fantastiske mennesker, jeg har det sinnsykt bra, jeg har de beste vennene i hele verden, jeg har en jobb jeg stortrives med, en fantastisk familie og en vidunderlig kjæreste. Jeg har all grunn til å smile… Ferdig snakket! 

Nå blir det middag oppe hos mamma og Jon, og vi gleder oss til nok en deilig kveld i herlige Spania. 

Kos dere masse, vakre mennesker, så skrives vi senere!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse