Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – DEL2

En riktig god tirsdagskveld, fininger ♥

Da var det på tide å komme med svarene på del 2 av denne spørsmålsrunden, og her tar jeg for meg alt som har med Dennis, PH, jobb og karriere å gjøre. Det er mye dere lurer på, og jeg håper også i dag at dere får følelsen av gode og utfyllende svar…

HVA JOBBER DU SOM?

Hehe, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet, og hvor mange ganger jeg har prøvd å svare på det. Jeg er selvstendig næringsdrivende, som betyr at man rett og slett driver sitt eget firma og jobber for seg selv uten ansatte. Bloggen er faktisk jobben min, og jeg legger ned ekstremt mye tid i hvert eneste innlegg og i sammarbeidet med mine aktører og sammarbeidspartnere. Flere bedrifter har virkelig fått øynene opp for blogg som markedskanal, og mine inntekter kommer fra annonser og reklameinnslag. Jeg har skrevet om jobben bak Styleconnection i et eget innlegg som dere kan finne HER, og dere vil her få et mer utfyllende svar på nettopp dette. Å jobbe som blogger i Norge er faktisk ikke så altfor lett, og det krever enormt å få inntekter nok til livets opphold. Om ikke lenge kommer jeg til å opprette er eget aksjeselskap, og fremover kommer det til å skje ekstremt mye spennende. Jeg har allerede gitt dere noen små hint, og jeg er rimelig sikker på at dere kommer til å digge prosjektet jeg holder på med. Hehe. 

Jeg har også skrevet et utfyllende innlegg om karrieren min fra A til Å, og det kan dere lese mer om HER

HVOR MYE TJENER DU PÅ BLOGGEN? 

Hvor mye man tjener synes jeg er en privatsak, og som man fint kan holde for seg selv uten at folk skal klikke i vinkel over nettopp det. Det er noen som nevner at det er merkelig hvis jeg ikke vil dele denne informasjonen med mine lesere, men det er det vel strengt talt ikke. Å bli spurt om hva man tjener, kan faktisk virke ubehagelig for mange, men jeg kan si så mye som at jeg tjener godt og at jeg føler jeg jobber hardt, og gjør meg fortjent til hver eneste krone som kommer inn på konto. Jeg har vel en lønn som er litt over gjennomsnittet av hva som blir sett på som «normalt» her i Norge, men jeg betaler jo også både moms og skatt, og dette er penger som skal settes av hver eneste måned. 

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN TYPISKE HVERDAG?

Denne typiske hverdagen, ja. Hehe… Jeg stiller alltid vekerklokken på så tidlig som mulig, rett og slett for å få så mye som mulig ut av dagen. Nå som jeg har blitt vant til den altfor harde sengen min, er det dessverre ikke like enkelt å sprette opp av sengen klokken 7, og når jeg først klarer å bevege meg ut av soverommet, er det å lage en kopp kaffe som står øverst på to do-listen. Deretter går jeg gjennom alt av e-poster, setter i gang med dagens blogginnlegg, drikker enda mer kaffe og tar noen telefoner, før jeg eventuelt fikser meg opp for å gå i møte. Skal jeg ikke i møte, sitter jeg på den faste plassen min, mens jeg ser ut som en zombie, uten å gjøre meg fin på noen som helst måte. På ettermiddagen prøver jeg å være sosial, og hvis jeg ikke har noen planer, sitter jeg pokker meg på den samme jævla plassen, iført det samme jævla slitne antrekket, og taster og trykker på tastaturet. FY så spennende! Eh… Jaddaaaaa!

HVILKET KAMERA BRUKER DU? REDIGERER DU BILDENE DINE?

Jeg bruker Canon EOS M, som jeg er strålende fornøyd med. Ihvertfall når det kommer til å ta bilder i dagslys, men på kveldstid føler jeg at kameraet svikter meg litt. Alle bildene jeg legger ut redigeres, og det jeg gjør med dem er vel egentlig bare å fyre på med saturation og økt kontrast. Dette gjør fargene mer sprudlende, noe jeg synes er superviktig for at bloggen min skal bli mer spennende. Noen ganger hender det jo også at jeg legger på noen festlige effekter eller rammer, og dette gjør jeg gjerne i apper som er lagret på iPaden. Hvilken apper jeg bruker, kan jeg lage et eget innlegg om senere, hvis dette er ønskelig. 

DU TAR SÅ FINE BILDER. HAR DU TATT KURS, ELLER BARE PRØVD DEG FREM SELV?

Herlighet så hyggelig å høre! Jeg er sinnsykt opptatt av og svært nazi på at bildene skal være av ypperste kvalitet, og legger mye tid og arbeid i nettopp det å ta gode bilder. Alle bildene på bloggen er det som regel jeg som har tatt, og alt av kollasjer er det jeg som lager og redigerer i egne kollasj-programmer. Jeg synes det er viktig med øye for detaljer, og som «pensjonert» dekoratør, tror jeg at dette med detaljer og det visuelle uttrykket ligger ganske så latent for meg. Jeg legger aldri ut innlegg eller bilder jeg ikke er 100% fornøyd med, og dette kan til tider bli en utfordring i seg selv. Hehe. 

NÅR SLIPPER DU «BOMBEN» DU HAR HOLDT INNE SÅ LENGE?

Jeg forstår at dere lurer på dette, og en aldri så liten forsinkelse er dessverre grunnen til at jeg ikke har sluppet denne «bomben» tidligere. Jeg har litt av hvert å dele med dere, skal jeg fortelle, og den første bomben blir sluppet om en liten måned. Stay tuned, sier jeg bare… Dette blir helt rått! Mohahahah!

HVOR MYE SKJULT REKLAME BESTÅR EGENTLIG BLOGGEN DIN AV?

Ingenting på bloggen min er skjult reklame. Det skal jeg love dere! For meg er det svært viktig at det jeg reklamerer for er noe jeg kan stå inne for, og jeg tipser dere aldri om ett eller annet ræl, bare for at jeg selv skal tjene penger. Har jeg et samarbeid med en bestemt aktør, er innlegget mitt markert med enten «annonse» eller «reklamebasert innlegg», og dette er både fordi at loven tilsier det, men også for at dere skal ha muligheten til å ikke la dere påvirke av reklame, hvis dere ikke ønsker det. 

Jeg sitter jo mye på nett og finner veldig ofte ting jeg har lyst på. Dette velger jeg som regel å dele med dere, rett og slett fordi at mange av dere seter pris på slike innlegg, og ikke for å reklamere for enten det ene eller det andre. Just so you know!

HVORDAN FÅR DU RÅD TIL Å REISE SÅ MYE SOM DU GJØR?

Som dere alle vet, så ELSKER jeg å reise, og som jeg har uttalt tidligere, ser jeg på nettopp det å reise som en god investering. Jeg tjener jo greit med penger, og setter av en del av dette til nettopp reise, men jeg er ekstremt opptatt av å finne de aller billigste flybillettene, samt de billigste men samtidig beste hotellene. Å betale dyre dommer for overnatting ser jeg på som et ekstremt sløseri, men en viss standard skal det selvfølgelig være. Har jeg planlagt en ferie er jeg alltid tidlig ute med å bestille billetter, og sitter gjerne i dagesvis på nett for å finne det absolutt billigste alternativet. Jeg ser at enkelte bloggere har samarbeid med diverse reisebyråer, og jeg er dessverre ikke en av dem. Reise GRATIS til Tokyo, liksom?? Ja det kunne vel vi alle gjerne hatt lyst til. Heheh!

HVORDAN ER SITUASJONEN MELLOM DEG OG DENNIS? BARE VENNER ELLER KJÆRESTER?

Som jeg nevnte i går, så er det nå offisielt… Vi har funnet tilbake til hverandre og er nå kjærester. Jeg må jo le litt av oss begge to, for makan til mye frem og tilbake skal man søren meg leite lenge etter. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger det har vært slutt mellom oss og hvor mange ganger vi har blitt sammen igjen, men denne gangen satser vi på at det varer leeeeenge. 

KAN VI FÅ SE EN VIDEO AV DERE SNART?

Det kan dere selvfølgelig, og jeg er i gang med en real videoblogg fra turen vår. Det er mye mer som skal filmes for at innholdet skal bli både variert og morsomt, men jeg lover at dere vil få en video fra turen når ferien nærmer seg slutten. 

HVA ER DET DEILIGSTE MED DENNIS?

Åh, for et vanskelig spørsmål. Dennis er fantastisk på alle måter… Han er herlig barnslig, en skikkelig mann når det trengs, han er leken, glad og ekstremt sprudlende. Han får meg alltid til å le, alltid til å smile, og er irriterende til tider, men på en sånn morsom måte. Egentlig en sinnsykt irriterende morsom måte, for selvom jeg egentlig vil være bittelitt sur, får han meg alltid til å le. Le sp mye at jeg nesten tisser på meg, og det velger jeg å se på som et godt tegn. I tillegg får han meg til å føle meg sinnsykt trygg. Han er hjelpsom og kjærlig, sier alltid de riktige tingene, og jeg kan være 110% meg selv rundt Dennis. Det er noe av det deiligste… I tillegg har han de deiligste armene i hele verden, den deiligste kroppen, og ingenting er bedre enn når han trekker meg inntil seg når vi skal legge oss, sånn at jeg sovner helt tett inntil brystet hans. Åh, han er så fin! 

HVORDAN FANT DU OG DENNIS TILBAKE TIL HVERANDRE?

Hmm… Som jeg nevnte, så har det vært mye frem og tilbake, men følelsene, lidenskapen og magien mellom oss, er så ekstrem at det alltid føles feil når vi ikke er sammen. I tillegg var det en spesiell situasjon som gjorde at vi virkelig fant tilbake til hverandre igjen, og dette får dere vite mer om senere… Heheh!

HVA ER DERES BESTE MINNE SAMMEN?

Dette er et altfor vanskelig spørsmål, rett og slett fordi vi har opplevd så sinnsykt mye fint sammen. Vi har så mange fine minner, og jeg kan jo selvfølgelig prøve å trekke frem noen av dem, som f.eks den ene daten vi hadde inne på Paradise Hotel. Vi hadde en middag ved bassenget hvor alle parene spiste hver for seg, og på dette tidspunktet hadde vi virkelig begynt å få følelser for hverandre. Da vi satt der ved bordet, føltes det som det ikke var noe annet i hele verden som faktisk eksisterte, og vi ble kjent på en helt ny måte. Vi utvekslet personlige historier, så hverandre dypt inn i øynene, og glemte at vi faktisk var med i et TV-program. Æsj, dette ble klissete og ekkelt, men jaja… Sånn blir det noen ganger! 

I tillegg kan jeg trekke frem en date night vi hadde her i Spania i fjor, og da opplevde vi litt den samme magien. Alt annet enn KUN oss to ble ikke eksisterende, og det føltes som om at tiden stod helt stille.. Kun oss, gode historier, latter, skåling, kyssing, flørting og en ekstremt god stemning. Herlig!

SKAL DU FLYTTE INN TIL DENNIS?

Nei, jeg skal ikke flytte inn til Dennis, og vi flytter nok heller ikke sammen med det første. Heldigvis har vi begge jobber som gir mye fleksibilitet, og jeg kan jo egentlig jobbe fra hvor som helst i hele verden. Vi satser på at litt her og litt der kommer til å fungere greit, ihvertfall for en periode frem til vi finner en mer permanent løsning. 

HVA JOBBER DENNIS MED?

Dennis er jo en fest av en bartender på Beverly i Stavanger, men har jo en utdannelse innenfor oljen. Det er her han egentlig hører hjemme, og kommer til å få seg en litt mer «voksenjobb» offshore når det passer seg på et litt senere tidspunkt, og hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg veldig glad for at jeg ikke kommer til å være stuck med en bartender for resten av livet. Hahahah… Jeg har hørt at de kan være litt på kanten 😉 

HAR DU MØTT FORELDRENE TIL DENNIS?

Det har jeg, og jeg elsker dem. Finere forelder skal man søren meg leite lenge etter, og jeg føler at de virkelig har tatt meg godt i mot. Både den første, andre, tredje……………….. eh, ja! Dere skjønner tegningen, men det jeg vil frem til er at de alle gangene har tatt meg skikkelig godt inn i varmen. De er så blide, festlige, glade og ekstremt omsorgsfulle, og jeg ser på dem som de perfekte svigerforeldrene!

KAN VI FÅ SE ET KYSSEBILDE?

Selvfølgelig… 

HVOR LENGE BLE DU VÆRENDE I MEXICO ETTER AT DU RØK UT?

Jeg ble værende på et hotell i tre dager, hvis jeg ikke husker helt feil, og siden Iselin røk ut samme dagen, bodde vi på samme hotell og dro hjem til Norge sammen. Kjempehyggelig å ikke være stuck som Viggo venneløs i Mexico, og spesielt etter en såpass crazy opplevelse, man virkelig hadde behov for å snakke om. Aller helst med dem som faktisk hadde vært med på den samme galskapen, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem til Norge var å suse nedover til Stavanger for å møte Dennis. Syyyyk opplevelse å møte han på utsiden uten et eneste kamera tilstede, og jeg kan love dere at vi hadde det ekstremt hyggelig den uken jeg var på besøk. Hehe!

FIKK DU MULIGHETEN TIL Å SPILLE DEG INN IGJEN SOM CAMILLA GJORDE?

Nei det gjorde jeg ikke, og selvom jeg egentlig gledet meg til å komme hjem, var det en samtidig en stor del av meg som hadde lyst til å bli værende. Hadde jeg fått muligheten til å komme inn igjen hadde jeg sagt ja, og var ikke helt fornøyd da jeg måtte pakke kofferten. 

ANGRER DU PÅ NOE DU GJORDE INNE PÅ HOTELLET?

Jeg angrer ikke på noe som helst, og følte at jeg fikk vist meg fra en god og ekte side. Den Kristin dere så på TV er den samme man møter i «virkeligheten», og jeg følte at jeg oppførte meg fint gjennom hele oppholdet. Den siste uken ble jeg dessverre fremstilt som tidenes bitch, og den gode siden min som jeg virkelig viste flere ganger forsvant fullstendig på TV. Men men, jeg er fornøyd med innsatsen, og ser på det hele som en sprø men samtidig til dels lærerik opplevelse. 

SYNES DU SESONGEN I ÅR ELLER I FJOR SOM VAR BEST?

Jeg har ikke sett mange episoder av årets sesong, og kan vel egentlig ikke si noe annet enn at jeg synes at fjorårets sesong var best, siden jeg faktisk var med i den selv. Jeg følte at man fikk mer forhold til deltagerne i fjor, og at det i år var en ekstrem utskifning. I tillegg synes jeg det var mye bitching og hva pokker skjedde med at ALLE chicksa spredde beina i år da. Det har vel aldri vært mer sex på Paradise noen gang tidligere, og jeg er glad jeg ikke er en av dem som havnet i den båsen der. 

VAR DET FLAUT NÅR PH KOM PÅ TV OG FAMILIEN DIN SÅ DET?

Bare å se seg selv på TV var kleint nok i seg selv, og sånn som man så ut enkelte ganger var jo total jævla krise. Familien min var veldig glad for at jeg dusjet med bikinien på, og det gjorde jeg bevisst, rett og slett for å unngå enda flere pinlige øyeblikk. Det er ikke kult for stebrødre å se sin lillesøster naken på TV. Punktum! 

HAR DU FORTSATT KONTAKT MED CAMILLA OG CHRISTINA?

Disse to frøknene er jeg ufattelig glad i, selvom vi ikke sees så altfor ofte. Vi har jo helt forskjellige vennekretser og interesser, og med en fullspekket agenda er det dessverre vanskelig å finne tid til hverandre. Vi hadde jo en herlig tur sammen til Trondheim for ikke så altfor lenge siden, og satser på å få tatt en ny jentetur om ikke så altfor lenge. 

Phuuuu, det tror jeg var alt, og jeg føler at jeg har besvart de spørsmålene som har gått igjen flest ganger. Er det noe mer dere lurer på er det bare til å spørre, og nå legger jeg bort data’n til fordel for kjærestekos og dinner date her i Spania. 

Nyt kvelden, vakringer. Jeg digger dere! 

Annonse