Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN TIL DENNIS – VOL.1

God morgen fininger!

Da er det det endelig tid for det dere alle har ventet spent på. Nemlig svarene på spørsmålsrunden til Dennis. På lørdag satt han og plukket ut 40 spørsmål av flere 1000, noe som ikke var så veldig enkelt, men har nå gitt sine svar. Dere er jaggu flinke til å spørre, folkens! Svar på de 20 første spørsmålene kommer her… Enjoy!

1. Angrer du på noe du gjorde på Paradise Hotel?

– Ja! Jeg angrer virkelig på spytte episoden med Miguel. Jeg har gjort alt jeg kan for å unnskylde meg, både på personlig melding til Miguel, diverse blogger, Facebook, fanside og i media. Kunne jeg gå tilbake i tid, hadde jeg aldri gjort det! Unnskyld igjen til deg, Miguel.

2. Ble du lei deg over reaksjonen til Kristin, da du hadde pyntet rommet med roser?

– Jeg ble ikke lei meg, men litt skuffet. Samtidig fant jeg ut hvor Kristin står i forhold til romantikk, og det er jo greit å vite. Hehe

3. Hvor mange seriøse forhold har du hatt, og hvor lenge varte de?

– Jeg har vært i to seriøse forhold. Første forholdet varte i litt over ett år, og det andre i litt over tre år.

4. Beskriv drømmedamen din!

– Jeg har ingen fasit på hvordan den ultimate drømmedamen er, men kvaliteter jeg ser etter er, fin personlighet, sjarm og utstråling. Jeg foretrekker brunetter, og jenter med humor. De må være glad, positiv og sprudlende, og ta initiativ.

5. Beskriv PH opplevelsen med tre ord:

– Hmmm… Vanskelig å si, men det må bli; Magisk, kaotisk og festlig.

6. Følte du at du var «kongen» på PH?

– Absolutt ikke, men når du har fulgt med på programmet siden starten, får man kanskje en litt bedre forståelse for spillet. Det er jo tross alt det det er… Jeg var ihvertfall ikke kongen der inne, det er sikkert og visst.

7. Hvordan takler du all oppmerksomheten du får fra alle jentene? Er det greit, eller synes du det går litt over styr?

– Det er veldig hyggelig med fans, men det kan kanskje bli litt mye når man får rundt 100 telefoner om dagen, av jenter som vil snakke. Det kan til tider bli litt for mye… Jeg prøver jo å ha et så normalt liv som mulig, men det kan bli vanskelig når telefonen ringer i ett kjør. Hehe. På byn blir det ihvertfall kaotisk… Til og med for meg kan det bli for mye, på tross av jeg tidligere var veldig glad i damer. Det er hyggelig å bli sjekket opp, men ikke kun fordi jeg har vært med på et tv program…

8. Har du sterkere følelser for Kristin nå, enn det du hadde inne på hotellet?

– Selvfølgelig har jeg det. Man slipper seg mer løs uten kameraer over alt, og man kan gå litt dypere i dialogene vi har. Jeg har blitt enda bedre kjent med Kristin på utsiden, og det er jeg glad for.

9. Favoritt TV-serie?

– Game of thrones, family guy, two and a half man, og walking dead.

10. Yndlings mat?

– Jeg er ikke så veldig kresen, og liker stort sett det meste… Men om jeg må nevne noe jeg liker ekstra godt, må det bli pepperstek, spareribs, og en god pizza fra Pizzabaker’n.

11. Hvem er du i vennegjengen?

– Det er egentlig ikke noen klare forskjeller på oss i gjengen. Jeg er imidlertid han som bare vil feste på Beverly, noe de andre egentlig ikke har så lyst til…haha

12. Hvor bifil vil du definere deg ? Du sier du kan si når en gutt er kjekk, og du har det jo ganske festlig med guttene der inne, og snakker om pene gutter….klart du liker damer, alle bifile gutter gjør det, men du virker da ganske allsidig av deg, er du for begge deler eller er det mer det at du tar det du føler for og ikke vil defineres ??Til å være hetero har du det veldig festlig med gutter og du mener veldig mye om gutter, kan ikke si det er å være veldig hetero 🙂

– Hehe! Jeg er så hetro jeg kan bli, men roter lett med en kompis for å showe og lage liv, hvis det trengs. Jeg gjør gjerne det de andre ikke tør å gjøre, men jeg er 100% sikker på min legning.

13. Ser du på Kristin som venn eller som en potensiell kjæreste ?

– Det er åpenbart at Kristin er en potensiell kjæreste, og jeg ser på henne som mye mer enn en venn.

14. Bruker du solpudder eller sminke av noe slag?

– Nei det gjør jeg faktisk ikke. Jeg har tatt på meg solpudder ca. tre ganger, men ikke noe mer enn det.

15. Hva er ditt livsmoto?

– Jeg har vel egentlig flere, men den viktigste er: Lev hver dag som om den skulle vært den siste. Selvfølgelig er det også den kjente; Man kan ikke bare ha det kjekt, må ha det litt show og!

16. Hvis du kunne dratt til et valgfritt sted i verden, hvor ville du dratt?

– Tenke tenke… Jeg synes jo Thailand er helt fantastisk, men hvis jeg skal velge helt fritt, må det bli Australia. Det virker som en veldig spennende destinasjon.

17. Har du noen spesielle mål i livet?

– Ja jeg har mange mål og ambisjoner. som f.eks. å bygge på utdannelsen min for å bli sveiseinginør. Jeg vil komme så langt som mulig innen oljen, og gjøre familien stolt! Jeg har også et mål om å kunne spille fotball i Adecco ligaen.

18. Favoritt sang for øyeblikket?

– Vanskelig spørsmål… Det må bli Drake med Take care.

19. Synes du det er rart og se deg selv på tv, og i blader?

– Ja det er veldig rart! Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang skulle komme på tv… Litt kleint er det også, for jeg hater å høre meg selv snakke på tv, og Stavanger- dialekten gjør det ikke akkurat bedre 😉

20. Hvis du kunne beskrive Kristin med bare ett ord, hvilket?

– Magisk! Enkelt og greit…

Ønsker dere alle en strålende dag! I kveld blir det party. Natt til 1.mai blir som regel meget festlig… Hurra!

Annonse