Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – VOL.1

1. Hva tenkte du om at Dennis hadde lagt roser over hele rommet, for du virka ikke så utrolig begeistret, haha 🙂

– Det var veldig søtt gjort, men jeg hater for mye romantikk. Jeg er ikke så begeistret for den slags, og det der var litt i overkant for min smak. Hehe! Samtidig så satt jeg veldig stor pris på innsatsen han hadde lagt ned i det, og jeg ble veldig sjarmert. Reksjonen blir litt annerledes når man har høy promille, og dere så vel alle at jeg var på en kjempe snurr. Haha! Jeg fikk takket Dennis senere på kvelden, og takker han igjen i kveldens episode 🙂 Så ikke vær skuffet folkens…

2. Er du mere usunn eller sunn?

– Det forandrer seg fra uke til uke. Prøver å holde meg til et sunt kosthold, men synes det kan være vanskelig…

3. Hva slags musikk hører du på? Rock, pop, osv

– Jeg hører på masse forskjellig, men kanskje mest pop.

4. Hvor lenge varte egentlig Pandoras eske? er det sant at det varte i hele 9 timer? isåfall, var ikke det utrolig slitsomt ;o

– Det er ikke sant at pandoras varte i 9 timer, men det kunne ta ca. 2 timer å spille inn en runde med pandoras eske.

5. Hvorfor er egentlig alle så deppa og kjipe på hotellet? eller var. Var det fordi Camilla røk ut? Og hvorfor i huleste hadde Dennis og Alina lyst til å dra hjem?

– Vi var egentlig ikke så fryktelig deppa som det ser ut til. Man blir litt slått ut i varmen og i tillegg var vi litt klein etter festene. Husk på det at et helt døgn skal kortes ned til 40min, så det er mye annet gøy vi faktisk gjør, som ikke blir vist på tv. Hvorfor Dennis plutselig skulle reise hjem, skjønte jeg ingen ting av. Tror han bare hadde en litt overdrevet reaksjon på et tidspunkt. Man blir litt rar av å være der inne, uten kontakt med omverden, og følelser og den slags forsterkes så til de grader.

6. Hva jobber du som?

– Jeg jobber som salgssjef for et norsk designermerke. Jobben min består bl.a av mye reising rundt i Norge og utvide kundelisten. Jeg har med meg kolleksjonen på tur og selger inn produktene til kundene våre. Fantastisk jobb, som jeg stortrives i!

7. Hva syntes du om Alina?

– Alina er en veldig koselig jente! Hun kan dessverre virke litt kjip på tv skjermen, men hun er bare god. Hun var der for å spille, men det er ingen ting vondt i henne. Jeg liker Alina veldig godt!

8. Leser du absolutt alle kommentarene du får?

– Ja! Hver eneste en av dem. Det er svært viktig for meg at dere alle vet at jeg setter utrolig stor pris på det dere skriver, selvom jeg ikke får svart alle. Jeg har rett og slett ikke tid eller kapasitet til å gi hver enkelt et svar eller en kommentar tilbake, så derfor kommer det innimellom et eget innlegg hvor jeg gir dere en felles takk! Dere er unike!

9. Hva skjer hvis du eller en annen deltaker røper hvem som vinner Paradise?

– Det er strengt forbudt og et brudd på kontrakten. Derfor er det absolutt ingen vits i å spørre meg om hvem som vinner, for det kommer jeg ikke til å svare på… hehe

10. Hvor i Bergen kommer du fra?

– Jeg kommer fra Fana.

11. Har du en utenlansk bakgrunn?

– Nei. Veldig mange om lurer på det, og jeg skjønner jo at man lurer siden jeg har ganske mørkt hår og mørke øyne. Men er nok 100% norsk 🙂

12. Kan du noen andre språk?

– Jeg forstår godt dansk og kan snakke det i liten grad. Ellers kan jeg selvfølgelig engelsk flytende. Både skriftlig og muntlig. Kunne ønske jeg kunne noen flere språk, og fransk er vel det språket jeg virkelig har lyst å lære meg!

13. Hva gjorde dere på i Paradise på fredag, lørdag og søndager? Hvor lå dere over da?

– Dette er en gjenganger på spørsmålsfronten. Som jeg har nevnt tidligere, så er det ikke noe som heter helg i Paradise-verden. En fredag for dere her hjemme ble en mandag for oss, hvis der skjønner hva jeg mener. Altså… Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag (mandag), lørdag (tirsdag), søndag (onsdag), mandag (torsdag) o.s.v…. Vi dro naturligvis ikke ut av hotellet i helgene… Det ville vært bortkastet tid, og mye man hadde gått glipp av på tv. Så nå er jeg spent på om jeg klarte å forklare meg 😉 Hehe… Skal jaggu ikke være enkelt!

14. Har Nina og Tommy noe på gang, så det sånn ut når du var der?

– Hehe. De har ingen ting på gang så vidt jeg vet… Men de var litt på flørteren inne på hotellet. Søtt!

15. Var de som vasket på hotellet noen gang i veien?

– Nei, aldri… De sto av og til å sniktittet fra vinduet på kjøkkenet og fniste litt da de så gutta i bar overkropp. Haha…

16. Hvor mange ganger til dagen spiste dere?

– Vi hadde tre måltider, og tilgang på annet snacks og smørbrød utenom frokost, lunch og middag.

17. Fikk jentene velge rom i begynnelsen, eller sa de hvilket rom dere fikk?

– Vi ble tildelt rom av produsentene.

18. Var du fornøyd med rommet ditt?

– Jeg var veldig fornøyd med rommet mitt. Akkurat det rommet jeg håpet jeg skulle få! Jeg elsket å kunne sitte i døren med beina i bassenget. Det der ble liksom sonen til Dennis og meg, og hadde fast rutine på å alltid sitte der før vi la oss…

19. Hvem likte du best av Camilla og Christina på Hotellet?? Jaaa…..Camilla kom inn igjen så søt du var med henne

– Likte begge to like godt, men Camilla var hjertet mitt! jeg ble så glad i henne, så dere kan jo bare forestille dere hvor glad jeg ble for å se henne igjen! Begynte jo å grine av glede, jeg… Hehe

20. Svarer du på alle mailene du får, har nemmelig sendt til deg men ikke fått svar, så håper du svarer 🙂

– Jeg prøver så godt jeg kan, men det blir en fulltidsjobb i seg selv å sitte å svare på mailsene jeg får. Når det kommer ca 50 mails om dagen, er det vanskelig å få svart alle så fort som jeg skulle ønske. Jeg leser dem alle sammen, og blir veldig glad når jeg får sånne hyggelige mails av dere! Det varmer mitt hjerte og gjør dagen min komplett!

21. Jeg er en jente på 14 år 1.70 høy, og veier 66 kg, syntes du eg er tykk?

– Definitift ikke!!! Du høres helt perfekt ut! Akkurat slik man skal være 🙂

22. Hvor er de rosa solbrillene dine i fra?

– De er fra Vans. Kjøpt på Urban!

23. Hvilken by foretrekker du. Oslo eller Bergen?

– Jeg elsker Oslo, og for øyeblikket er det ingen andre steder jeg heller vil bo. Samtidig vil Bergen alltid stå mitt hjerte aller nærmest, og jeg er ganske sikker på at det er der jeg kommer til å ende opp til slutt.

24. Måtte dere ha med dere alt selv på PH? Eller var det enkelte ting som dere fikk.. Som for eksempel sminkefjernere, q-tips og andre sånne småting som man ikke akkuratt kunne ha med masse av?

– Vi fikk det vi trengte av slike ting da vi gikk tom, og jeg måtte be om bl.a shampo, sminkefjerner og hårspray.

25. Liker du Dennis?

– Hehe. Ja! Jeg liker Dennis veldig godt, og vi har en veldig god kontakt. Vi snakker sammen flere ganger i uken og jeg er blitt veldig glad i han. Vi er dog ikke sammen, som flere tror. MEN… Det kan jo være der blir noe etterhvert… Hehe… Da lover jeg isåfall å gi beskjed til dere!

25 nye s
var på spørsmålsrunden kommer i morgen! Stay tuned fine lesere…

Love love

Annonse