Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – VOL. 2


Da har jeg endelig klart å svare på enda flere av spørsmålene deres. Svar på 25 nye spørsmål kommer i morgen. Håper dere har en kjempe fin torsdagskveld og at dere får sove godt og drømme søtt, når dere kommer så langt…

 

1. Miguel har sagt at måten han reagerte på når han ble sendt ut hadde veldig mye med klipping å gjøre, og at Paradise har klippet om så det ser mye verre ut enn det var. F.eks så ser det ut som at han går uten å si hade til noen. Er det sant? 🙂

– Miguel hadde faktisk en voldsom reaksjon da han ble sendt hjem, og grein mer enn det som ble vist på tv. Det at han gikk uten å ta farvel, er riktig nok klippet til. Vi gav han alle en god klem!

2. Var du på Paradise for pengene eller opplevelsen?

– Opplevelsen… Man vet jo at det er mulig å vinne noen penger, men det var ikke det som var motivasjonen for å bli med.

3. Hva eller hvem ser du som viktigst i ditt liv akkurat nå?

– Mamma, vennene mine, og dere fantastiske lesere! Dere er faktisk veldig viktig for meg!

4. Vil du gifte deg og få barn en dag?

– Jeg vil absolutt gifte meg. På den gode, norske tradisjonelle måten, hvor jeg går oppover kirkegulvet. Hehe. Når det gjelder barn, er jeg usikker. Jeg har absolutt ikke lyst på barn på nåværende tidspunkt, og ser ikke for meg at jeg får mer lyst iløpet av de 5 neste årene. Hvis jeg skal bli mamma en vakker dag blir det nok ikke før etter jeg har fylt 30…

5. Er du den samme personen i virkeligheten som du er på paradise? eller er det veldig mye som er klipt for å få deg til å framstille som en «annen» person?

– Jeg føler jeg blir fremstilt slik jeg er i virkeligheten, og det er jeg virkelig glad for! Det er så klart noe klipping som har blitt gjort, som kanskje har fått frem en annen side, men jeg kjenner meg selv igjen, og det gjør de som kjenner meg også! Jeg er omsorgsfull, positiv og glad i de rundt meg, og kommer dette frem på tv, har de kliåpet meg riktig 🙂

6. Husker du at du sa det som vises på tv?

– Som regel, men ikke alltid. Som f.eks da jeg var drita på Titanic-festen og den dagen med den drikkeleken vi hadde, som jeg ikke forstod en dritt av…hahah! Disse dagene husker jeg fint lite fra!

7. Har du noen tips til folk som har dårlig selvtillit og sliter litt med seg selv o.l? 🙂

– Dette vil jeg faktisk skrive et eget innlegg om, og det skal jeg gjøre om ikke lenge. Det er mange som henvender seg til meg og ønsker tips og råd til hvordan man kan være mer fornøyd med seg selv, og dette er et viktig tema å ta opp. Stay tuned!

8. Hva syntes du om jenter som står på longboard og snowboard og har swag style?:D

– Det synes jeg er super sjarmerende! Digger folk som er litt laid back, og ettersom jeg er sånn selv, kan jeg ikke si noe annet… Hihihihi

9. Er det sånn at dokker svare hvis noen skriv til dokker på facebook, sånn fans liksom? haha

– Jeg prøvde å svare alle i begynnelsen, men nå har jeg rett og slett ikke kapasitet. Jeg får ca 50-100 meldinger i innboksen hver eneste dag, i tillegg til e-mails, så jeg får dessverre ikke svart alle. Jeg skulle ønske jeg var superwoman, slik at alle kunne få en melding tilbake, men det blir rett og slett umulig for meg. Beklager virkelig! Igjen vil jeg si atbjeg øeser ALT dere skriver, og setter stor pris på hver og en av dere!!!!

10. Skal du på Hove festivalen?

– Ja… Hurraaaaa! Hove er helt magisk!

11. Digger klesstilen din. lurer på hvor du henter inspirasjon til den fra? har du noen store moteikon? du inspirer hvertfall meg 😀

– Det er sååå hyggelig at jeg inspirerer dere! Jeg tar nemlig bare på meg det jeg føler for der og da! Er det helt krise, og jeg absolutt ikke klarer å kombinere det jeg har i klesskapet, tar jeg en titt på lookbook.nu for å hente litt inspo. Utover dette er det egentlig bare dagsform og humør som bestemmer hva jeg vil gå med…

12. Kan du vise hvordan du krøller håret sånn som du har det på bildet på siden på bloggen? Det er dødsfint!:D

– Ja det kan jeg selvfølgelig! Lager et innlegg om dette neste gang jeg krøller håret.

13. Liker du å synge? Hørte deg på PH og du var veldig flink!

– Haha… Synes du? Så koselig! Jeg synger faktisk en del når jeg surrer rundt hjemme, men det er ikke noe jeg er synes jeg spesielt flink til!

14. Hva liker du best ved Dennis, bortsett fra øynene så klart?

– At han er verdens snilleste gutt, som gjør alt han kan for at de rundt han skal kose seg og ha det bra! Han lager masse liv og det blir aldri kjedelig rundt Dennis. I tillegg er han veldig familiekjær, og det er herlig å se!

15. Liker du å feste?

– Hehe! Er det én ting jeg liker, så er det en god fest! Jeg elsker å samle gjengen til vors hos meg, danse på bordene og fortsette festen på byn. Er vel en liten party girl 😉

16. Hvordan så du ut når du var bare 14 år?( kanskje du har noen bilder, det hadde vi satt veeeeeeldig stor pris på) ;D

– Hahahaha! jeg så heeelt jævlig ut, rett og slett! Ihjelnappete øyenbryn og kort piggsveis med lilla skjær… Skjønner du eller? Forferdelig! Buffalo sko, miss sixty bukse og leggvarmere var også på plass! Ikkje brrraaa!

17. Fikk dere bruke mobil på ph?

– Nei det var strengt forbudt. Ergo, null kontakt med noen andre utenfor hotellet. Var helt sykt å ta første tlf etter innspillingen…

18. Savner du ph?

– Savner enkelte ting, som det fine været, rommet Dennis og meg bodde på og folkene… Samtidig er det deilig å være tilbake i virkeligheten!

19. Bruker du selvbruning? Isåfall, hvilken?

– Nei jeg bruker ikke selvbruning, og har aldri gjort det etter et meget mislykket forsøk en gang for en god del år siden… Hehe.

20. Hvem er forbildet ditt?

– Mamma! Verdens beste dame…

21. Hvilke type gutter liker du?

– Det skal være litt mann… En barsking med litt halvlangt hår og tattoveringer, da er jeg solgt… Hehe

22. Hva tenker du om at det er mange som ser opp til deg?

– Jeg synes det er helt sprøtt at noen kan se opp til en helt vanlig jente som meg, men i og med at jeg er «vanlig» blir det ganske bra på mange måter. Det er sunt at jenter har et forbilde som har beina godt plantet på jorden, masse selvironi, og det skal jeg love dere at jeg har. Ja, jeg har vært med i et tv-program og fått et «kjent» ansikt, men det er viktig å ikke la «kjendis»-statusen gå til hodet på en… Vi er jo helt vanlige folk vi, som alle andre 🙂

23. Har du no kontakt med stian nå ?

– Ja det har jeg. Vi møttes faktisk i Hemsedal i påsken, noe som var veldig koselig.

24. Hvor mange ganger har du og Dennis kysset?

– Hehe… Mange 😉

25. Hvilke verdier synes du er viktige her i livet?

– Det viktigste i livet er å ta vare på menneskene rundt deg! Si til vennene dine og til familien at «jeg er glad i deg»! Jeg synes det er viktig å få folk rundt meg til å føle seg bra, være inkluderende og positiv. Det finnes for mange pessimister her i verden, for mange folk som henger seg opp i bagateller og det negative, noe jeg ikke skjønner helt vitsen med! I livet er det også svært viktig å ha en jobb man trives med… Det er tross alt her man tilbringer store deler av livet. Smil til livet og livet smiler til deg… Enkelt og greit!

Annonse