SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – VOL.3

God morgen søtiser!

Da kommer endelig de etterlyste svarene på den siste spørsmålsrunden. Det er fortsatt spørsmål jeg ikke har besvart, så svar på 25 nye spørsmål kommer i løpet av uken. Håper dere har en fantastisk tirsdag!

1. Hvor kjøper du de litt baggy, hvite singletene dine? Tror kanskje det er lommer på de, men ikke noe motiv? Elsker sånne!

– Den butikken hvor jeg har funnet flest av disse type snglettene er Monki og Weekday. Check it out…

2. Jeg er en jente på 13 år og veier Ca 50kg eller mer og synes jeg selv er tjukk…! har du noen tips om hvordan jeg kan gå ned i vekt? Kan du vær så snill å svare jeg trenger det…?

– Nå vet jeg ikke hvor høy du er, men 50kg for en 13 åring høres langt fra mye ut. Jeg blir rett og slett bekymret når du sier at du synes at du er tjukk. Husk at beinbygning og muskler veier mer enn fett, og har man en tung beinbygning kan selv den slankeste personen veie mer enn man tror. Jeg vedder på at du er helt perfekt og ser kjempe bra ut. Ikke la vekt ta for stor fokus i livet ditt… Utstrålingen er så veldig mye viktigere enn vekten… Tro meg!

3. Hvilke av dine Jeffrey Campbell-sko er dine favoritter? 🙂 Hvilket av de går best til ting og passer til mest? Har lyst på enten de sorte eller beige, men vet ikke hvilke av de jeg skal ha!

– Jeg har nok fått brukt de sorte mest, så hvis du skal gå for ett par, ville jeg valgt de sorte.

4. Svarer du på meldinger på facebook?

– Jeg vil så gjerne svare dere alle, men det er så vanskelig. Får vanvittig mange meldinger hver eneste dag, så det blir umulig for meg å svare alle. Det beklager jeg!

5. Hva er ditt forhold til pels ? Bruker du det?

– Jeg styrer unna ekte pels, men blir ikke hysterisk når jeg ser andre bruke det. Så lenge jeg vet at jeg selv ikke kjøper det, er det greit.

6. Kan du lage sminkevideo?

– Hehe… Det ville isåfall blitt tidenes kjipeste video. Bruker kun eyeliner og mascara, og har egentlig ikke peiling på hvordan man legger øyenskygge o.l. Tror vi overlater sminkevideoer til de som er litt mer dreven…

7. Hvilken mobil har du?

– Jeg har en hvit iPhone 4, og kunne aldri gått over til en annen tlf. Synes iPhonen er helt toppers.

8. Så du på paradise hotel i 2011 ?

– Ja jeg fikk med meg mesteparten av episodene…

9. Gjør du noe for å bevare brunfargen din? eller er du bare naturlig brun? misunner deg!

– Jeg gjør vel egentlig ikke noe spesielt, men legger meg gjerne i solarium 1 gang i måneden.

10. Når spiste dere mat, utenom frokost? vi ser aldri det.

– Ja det er litt pussig det der… Men vi spiste både lunch ca. kl. 12, og middag kl. 18.

11. Tjener du penger bare ved å være med på paradise ? (lixom ikke å vinne , men bare for å være der å lage underholdning?)

– Nei, man tjener ingen ting på å være med på Paradise.

12. Er det ikke kleint å sitte med de andre deltagerne og se på paradise, i og med at dere snakker litt stygt om hverandre når dere sitter alene?PLIS SVAAR DØR OM Å FÅ VITE DET.

– Hehe… Nå er det ikke så mange deltagere jeg har sittet og sett på PH sammen med, og ettersom jeg ikke har snakket stygt om noen, har det foreløpig ikke vært kleint for min del.

13. Var det vanskelig å holde igjen følelsene ovenfor Dennis på hotellet? Var det av og til du skulle ønske de kunne skru av kameraene?

– Ja det var faktisk litt vanskelig, og enkelte ganger skulle jeg virkelig ønske det ikke fantes noen kameraer på hotellet…

14. Hvor har du kjøpt den shortsen du ofte bruker på kveldene på paradise hotel? digger den!!

– Den har jeg kjøpt på Zara.

15. Du virker som ei som lever etter å se positivt på alt og elsker livet. Hva tenker du om folk med psykiske problemer? Mener du at de er pessimister? Da mener jeg ikke at de griner fordi de har litt migrene, men sånn at man går i terapi.

– Definitivt ikke! Dette har ingen ting å gjøre med at man er pessimistisk. Jeg tror samtidig at mye kan forbedres med positiv tenkning. Tankens kraft er mer unik og avgjørende enn hva man skulle tro. Dette blir et tema jeg ikke tør å uttale meg for mye om, da jeg overhode ikke er i nærheten av ekspert på området. Jeg føler med dem som sliter psykisk, og håper det finnes mange gode tilbud til dem som trenger det.

16. Hvor høy blir du med dine Jeffreys, og hvilken skostr. bruker du?

– Jeg blir 182 høy, og bruker str. 37-38 i sko. Ikke vær nervøs for å bli for høy med heels. Jeg synes det er super flott med høye jenter, og skulle faktisk ønske jeg hadde klart å strekke meg over 170. Må nok nøye meg med 1cm under…hehe. Men hæler er til for å brukes, også for dere som er høye og flotte i utgangspunktet. Ikke la hælene skremme dere!

17. Er du soss? Kan du oppfattes som en?

– Jeg er vel så lang i fra soss som det er mulig å komme… Hehe! Skal nok godt gjøres at jeg blir oppfattet som en, og hadde det skjedd ville jeg blitt svært forundret…

18. Hva er det beste godteriet du vet?

– Hmmm…. Snakk om vanskelig spørsmål da gitt… Jeg tror det må bli vingummi fra Haribo. Nam nam! Og bubs fra Candy King… Og sur tuttifrutti fra Lakriskongen…. Hahaha… Denne listen kan visst bli veldig lang…

19. Hvilken parfyme bruker du?

– Akkurat nå bruker jeg Vanitas Versace. Elsker den duften!

20. Hvor ofte treffer du Camilla og Dennis?

– Har møtt Dennis en god del etter vi sjekket ut av hotellet, og Camilla har jeg faktisk en date med på onsdag. Gleder meg til å se henne!

21. Er det sant at hele paradise hotel er bare tull? Med det mener jeg, er det sånn at dere får manus, og alt bare er skuespill?

– Det finnes ikke noe manus på Paradise Hotel… Noen ting må gjerne spilles inn flere ganger, men alt som skjer der inne er ekte.

22. Hvorfor var dere så slemme med Iselin ? hun var jo drit kul, å morsom! digger deg.

– Jeg føler ikke at vi har vært slemme med Iselin. Jeg har sagt gjennom hele programmet at hun gir for lite av seg selv og at jeg savner å se mer av henne. Dette er noe jeg også sa direkte til Iselin inne på hotellet, og hun hadde forståelse for det jeg sa. Iselin er super søt og en jente jeg likte og liker godt.

23. Hva tenker du om at det er så mange som har deg som forbilde og stilikon? Og har du alltid hatt den stilen eller har du gått mange veier før du fant den?

– Som jeg har nevnt tidligere, så synes jeg det er sprøtt at det er mange som ser på meg som både stilikon og forbilde. Jeg, liksom… Det varmer mitt hjerte, og jeg setter uendelig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene jeg får av fantastiske mennesker. Når det kommer til stilen min, har jeg absolutt gått mange veier før jeg «fant meg selv»! Hadde bl.a en periode hvor perler, skjorter og blazere var det jeg følte meg mest vel i, men det er vel snart 10 år siden nå… Sprøtt å tenke tilbake på. Glemmer heller aldri da jeg var skikkelig gangster, og brukte bandana og de mest baggy buksene jeg kunne finne…. Hahahaha! Good times. Jeg har funnet min stil, som er en god mix av forskjellig. Føler meg vel, og er fornøyd med garderoben.

24. Jeg bare lurer på hvor mange par converse du har?

– Jeg har 8 par. Ett par grå, tre par hvite, ett par burgunderrøde, ett par røde, ett par turkis/lilla/rosa rutemønstret, og ett par lysegule… Det er uten tvil de hvite som går til absolutt alt, og no
en sko jeg faktisk er helt avhengi av. Hehe. Lurer veldig på hvilke sko jeg egentlig brukte før jeg gikk til innkjøp av Converse… Hmmm…

25. Hvilken høytid liker du best?

– Det må bli julen… Ååå som jeg elsker alt som hører julen til. Kjører alltid hjem til Bergen noen dager før julaften og pynter huset sammen med familien. Det beste er lille julaften… Da koser vi oss med deilig ribbe og Grevinnen og Hovmesteren på tv. DET gir julestemning det! Har alltid vært en tradisjon, som jeg er veldig glad i. På selveste julaften blir jeg barn igjen, står opp kl. 8 for å se alt av barne tv, mens jeg koser meg med julestrømpen som mamma har lagt klar til meg… Man blir aldri for gammel for den slags 🙂