Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – VOL. 4

En riktig god mandags ettermiddag… Blåmandag for min del. Fortsatt litt sliten etter helgens festligheter, men her kommer omsider flere svar på spørsmålsrunden.

Enjoy, fininger!

1. Ville du ha Nina ut av PH?

– Absolutt ikke! Grunnen til at jeg trodde hun kom til å klare seg på solo, var fordi hun var elsket inne på hotellet, og hadde alle forutsetninger for å bli værende. Hun hadde aldri måtte sjekke ut av hotellet, hadde hun bare stilt seg med Kristian. Forferdelig trist å se henne dra!

2. Kan du være så snill å skrive i et innlegg eller noe om du og Dennis holder på eller om dere er sammen ? pleas!!! jeg døøør , dere er så søt i lag <3 – Hehe. Vi dater, men er ikke sammen… Enda 😉
3. Hvordan var forholdet deres med Triana, fikk dere bli kjent med henne??

– Vi fikk ikke muligheten til å bli kjent med henne, og har snakket like lite med henne som det man faktisk ser på tv.

4. Jeg lurer på en ting som jeg vil vite om paradise.. Når dere sjekker ut av hotellet, er det sånn at man reiser hjem til Norge igjen? eller er man på et hotell eller noe sånt, til innspillingen er ferdig?

– Det kommer litt an på når man ryker ut. Ryker man først ut, og du ikke skal inn igjen, drar du mest sannsynlig tilbake til Norge. Men alt kan forandre seg, og her kan jeg ikke røpe for mye 😉

5. Blir du stoppet mye på gaten av folk som kjenner deg igjen og som vil ta bilde med deg eller folk som ringer om alt slags? Isåfall hvordan «håndterer» du dette?

– Ja det skjer faktisk ganske ofte, og jeg synes det er skikkelig kleint… Haha, jeg er jo bare en helt vanlig person, og forstår ikke hvordan folk kan synes det er stas å skulle ta bilde med meg. Det er jo selvfølgelig veldig koselig å bli likt, og kommer det noen skjønne personer bort og vil ta bilde, sier jeg selvfølgelig ikke nei.

6. Ja, kunne du hatt salgsblogg? Elsker stilen din Kristin 🙂

– Ja det kan jeg. Oppretter den iløpet av dagen, så følg med 🙂

7. Kan du få Dennis til å lage blogg?

– Jeg må nok skuffe dere å si at Dennis ikke kommer til å skaffe seg blogg, men han skal faktisk ha et lite gjesteinnlegg her på bloggen min. Vi tenker spørsmålsrunde, hvor dere kan spørre Dennis, om det dere måtte ønske… Er dette å foretrekke, eller ønsker dere noe annet? 🙂

8. Når begynte du å sminke deg?

– Jeg begynte med litt mascara, siste år på barneskolen… Deretter ble sminkevesken fyllt opp på ungdomsskolen, og jeg følte meg fin med ihjelnappete øyenbryn, kajal, masse øyenskygge og hudfarget leppestift. Herregud, kan dere se for dere dette? hahaha… Det er godt dette er mange år siden 😉

9. Er det du som sitter på stolen med bind på foten din på slutten? siden du sa du ikke ble syk men hinta litt til at det skulle skje noe annet? spent på å se, håper bare du blir fort bra igjen om det er deg10. Er et sant at noen ringte dere hvert 15.minutt når dere var der?

– Dette stemmer ikke, men vi ble oppringt da vi f.eks. hadde glemt å ta på mikrofonen o.l

11. Er du mulatt eller helt norsk? 🙂

– Jeg er 100% norsk 🙂

12. Gikk du på Årstad videregående skole før ? 🙂 Kjemi læreren vår, Monica sier hun har hatt deg, hehe !

– Det stemmer. Jeg gikk på Årstad i to år.

13. Jeg lurte på om du kunne lage en video der du snakker litt om PH, livet ditt og hvor du henter den driiit kule stilen din fra! kan du ? det hadde ihvertfall hvert heelt supert 🙂

– Det er mange som har etterlyst video, og jeg skal virkelig prøve å få laget en. Holder dere oppdatert 🙂

14. Hva er det siste du gråt for?

– Jeg gråt faktisk da jeg så den PH episoden hvor Camilla ble sendt hjem, selvom jeg visste at hun kom inn igjen. Jeg er veldig følsom, og da jeg så episoden husket jeg hvor forferdelig det føltes da vi stod der. Sist gang jeg virkelig var lei meg, var rett før jul… Da mistet jeg min kjære morfar, som jeg har hatt et helt unikt forhold til.

15. Hvordan var det å ikke ha dører inn til badet? Var ikke det litt kjipt når du hadde mensen?

– Hehe, det gikk overraskende bra. Jeg ba bare Dennis om å forlate rommet 😉

16. Hei, jeg er en jente på 14 år som er forelsket i en gutt som jeg vet at liker meg og. Alle vennene våre maser på oss om at vi skal bli sammen og sånn, men jeg vil ikke forhaste noe eller gjøre noe galt. Hva synes du jeg burde gjøre?

– Følg magefølelsen. Det er mitt beste råd! Ikke tenk for mye, og gjør det som føles rett der og da. Hvorfor vente, hvis du liker han? Er det ikke meningen, så er der ikke det. Men det er noe man ikke finner ut av før du har prøvd, og det er sååå verdt det! You go girl! 🙂

17. Bruker du et program til å redigere bildene du legger ut? Syntes de er såå utrolig fine!

– Jeg setter sammen bildene i en app som heter Pic Frame. Helt genialt! Forskjellige effekter legger jeg på i en app som heter BeFunky.

18. Hvor kult er det å være Miss Paradise? 😀

– Hahahaha! Det der hadde jeg aldri i mine villeste fantastier sett for meg! Herlighet så funny. Holdt på å le meg ihjel da jeg skjønte at det ble meg. Morsomt med tiara og Miss Paradise-bånd. Har det her hjemme, og det blir ofte tatt frem på fest 😉

19. På paradise, måtte dere ta med dere egne røyk og sånt,eller fikk dere det på hotellet?

– Vi måtte ta med egne, men gikk vi tom, fikk vi mer.

20. Har du noen gang vært i Ålesund ? I så fall hva synes du om byen ? 🙂

– Jeg har vært masse i Ålesund i forbindelse med jobb, og elsker den byen! Fantastisk plass med koselige gater og caféer, og ikke minst hyggelige mennesker. Gleder meg til neste gang jeg skal oppover 🙂

Annonse