Annonse

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN – VOL.4

Da synes jeg dere har ventet lenge nok! Takk for tolmodigjeten, herlige lesere. Jeg skjønner jo at det er irriterende å sitte å vente på svar på spørsmålsrundene, men ting tar dessverre litt tid… Anyway… Da har jeg endelig 25 nye svar til dere… Enjoy!

1. Hvorfor bruker du alltid det «hårbåndet» på sånn parsermoni og sånn ?

– Hvis jeg ikke husker helt feil nå, har jeg brukt dette båndet 4 ganger, så «alltid» vil vel være å overdrive. Det er jo kanskje noe man legger litt ekstra merke til, så forstår jo godt at du mener at jeg bruker det ofte. Liker slike bånd veldig godt, og synes dem gir det lille ekstra 🙂

2. Hadde dere på mikrofonene HELE tiden, eller kunne dere ta de av innimelom?

– Vi kunne kun ta den av når vi skulle sove, dusje og bade i bassenget… Litt styrete i begynnelsen, men vi ble vant til den etterhvert.

3. Er du 100% sikker på din legning ?

– Ja, definitivt! Er det én ting jeg er sikker på, så er det nettopp det! Jeg er litt guttegal 😉 hehe

4. Er 175 cm høy og har Jeffrey Campbells. Er det for høyt?

– Du blir nærmere 190 cm høy, og det synes jeg bare er flott. Jeg har alltid beundret høye jenter som er stolt av høyden sin! Så lenge man mestrer å gå på høye hæler, mener jeg at hvem som helst funker bra på noen ekstra cm.

5. Hva tar du bildene dine med? For eksempel; mobilen, speilrefleks (Nikom – Cannon) ? 😀

– Jeg tar de fleste bildene mine med Canon IXUS 230 HS. Noen ganger med iPhonen, hvis jeg blogger fra telefonen.

6. Kan du ta bilde av garderoben din?

– Ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre… Lover at det kommer noen bilder i nærmeste fremtid!

7. Jeg er en jente på 14 år som ikke bruker sminke. Synes du det er rart?

– Det er overhode ikke rart, og bare helt fantastisk, spør du meg! Føler du deg vel uten sminke, er det jo ingen ting som er bedre enn å gå uten. Det er så mange jenter som er aldeles nydelig uten sminke, og jeg vedder på at du er en av dem!

8. Hvor ofte er du i Bergen?

– Hmmm… Prøver å dra hjem på besøk så mye som mulig, så ca 1 gang hver annen måned. Da blir jeg som regel værende i 3-6 dager, slik at jeg får masse tid med familie og venner!

9. Noen av deltakerne i Paradise Hotel, harvde blitt noe sånn bestevenner eller venner med deg? Sånn at du er med de ofte?

– Camilla ble fort min beste venninne på hotellet, og også en jente som har blitt en av mine aller beste venninner på utsiden. Hadde en kjempe koselig date med henne i går, og digger alt ved den jenten! Christina har også blitt en veldig god venninne, som jeg henger en del med, og er veldig glad i!

10. Hadde du følelser for Dennis inne på hotellet?

– Ja, jeg fikk følelser for Dennis etterhvert. Vi hadde det så bra sammen, og kjemien var på topp! Følte jeg hadde kjent han i flere år, og vi kom veldig godt overens! Kunne ikke bedt om en bedre partner…

11. Festet dere hver eneste kveld på Paradise Hotel?

– Ja, det ble alltid en liten fest. Noen ganger var baren åpen, og desto gen ble litt villere… Andre dager stod det klart et visst antall enheter til hver, og festen tok derfor ikke like mye av… Uansett, så hadde vi veldig gøy stort sett hver eneste kveld.

12. Har du vurdert å starte salgsblogg?

– Ettersom jeg har jobbet i motebransjen i 10 år, og har en bod full av klær og sko, så har jeg vært inne på tanken. Er det noe stemning for det blant dere, kjære lesere?

13. Ser du av og til Paradise Hotel med de andre deltakerne? Isåfall, hvem?

– Jeg har sett PH samme med Andreas, Camilla, Christina og Dennis. Veldig kjekt å se det sammen!

14. Jeg lurer på om du har noen tips på hvordan du kan nå oppmerksomhet til en du liker, selv om man er veldig shy og redd for å gjøre feil. Hva kan man gjøre?

– Jeg har funnet ut av at i slike situasjoner, er det bare til å gå ALL IN!! Det verste du kan oppleve, er å få et nei, og det er vel strengt talt ikke så altfor ille. Hva har man å tape på det? Jeg liker å ta initiativ, og tør å si hei til nei. Det er ikke verdens undergang å bli avvist, og det kan man jo ikke vite før man har prøvd. Hvis du er deg selv, og han ikke er så begeistret for deg, så får det bare være. Hans tap, eller hva? hehe! Jeg har litt sansen for å sjekke opp gutter… Hvorfor skal vi jenter alltid vente på at de kommer til oss? Jeg glemmer aldri en gang jeg møtte en fyr på Gardermoen… Det var sent på kvelden, og jeg skulle ta siste fly til Bergen… Jeg tuslet mot gaten, og der satt han! Nydeligste gutten jeg hadde sett på lenge… Han så på meg, jeg så på han…Begge smilte. Jeg gikk forbi baren der han satt, snudde meg for å se tilbake, og i det jeg snudde meg, snudde han seg også… Begge småflirte og smilte til hverandre, før jeg gikk videre… Det gikk plutselig opp for meg at jeg ble nødt til å vite mer om han… Ihvertfall gi han nr mitt, men da jeg kom tilbake til baren, var han borte… Jeg tok meg selv i å virke litt stalker, da jeg faktisk tittet rundt meg i håp om å se han, på vei mot gaten… Jeg så han ikke, og irriterte meg egentlig litt over at jeg ikke hadde tatt initiativet tidligere. Jeg går ombord i flyet, og du vil ikke tro det…Der satt han søren meg! Tre rader bak meg… Jeg kjente at pulsen begynte å slå litt fortere. Jeg bestilte et glass vin, spurte flyvertinnen etter penn og papir, og satte igang med å skrive en lapp til han heite duden fra flyplassen… «Hei, du er bare så kjekk, og blir derfor nødt til å ta en råsjans her. Nummeret mitt er xxxxxxxx hvis du ønsker å bli bedre kjent over en øl eller to. -Kristin» Jada… Det var det jeg skrev! Flyet landet i Bergen og vi gikk ned til bagasjehallen… I det han ventet på bagasjen sin, så jeg min mulighet til å fremføre stuntet mitt. Jeg gikk bort til han, sa «hei, jeg må bare gi deg denne» mens jeg smilte og la lappen i hånden hans. Han smilte tilbake, mens jeg gikk i fort tempo ut fra flyplassen. Da jeg satt meg i bilen tenkte jeg vel egentlig bare at det der var sporty, og om jeg ikke kom til å høre noe, spilte liksom inhen rolle. Det var bare det at da visste jeg at jeg hadde gjort en innsats… Hadde angret den dag i dag, hvis jeg ikke hadde gjort det! Gøyest av alt, var da jeg fikk melding av han! Så der kan du se, å tvinge seg selv til å bli tøff nok til å ta initiativet, kan faktisk lønne seg 🙂

YOU GO GIRL!!!

15. Har du noen tips til hva man kan finne på med kjæresten?

– Hmmm… Nå spør du godt! Jeg har vært i et laaangt forhold, og vi var flinke til å finne på hyggelige ting sammen. Filmkos er jo såklart en klassiker, men hver søndag var vi turister i egen by. Da dro vi på forskjellige museer i Bergen, etterfulgt av en bedre middag på en trivelig restaurant. Mulig det høres litt døll ut, men det er faktisk veldig spennende å oppleve noe nytt og lærerikt sammen med den man er mest glad i.

16. Hvor gammel var du når du ble full for første gang?

– Jeg var nok så ung som 14 år… Da var vi en vennegjeng som oss i næreste barnehage (veldig typisk på den tiden) og drakk oss full på 1.5 l øl. Maximum som det het… Øl på plastflaske! Huff så dårlig det smakte…. Glemmer det aldri, og må le litt av tanken!

17. Under parseremonien, når den som måtte dra, måtten personen dra med en gang liksom ? eller fikk de litt bedre tid ? fikk personen være med på feste
n etterpå?

– Personen måtte dra med en gang, og vi fikk ikke se personen igjen… Derfor ble det ekstra trist å ta farvel! Forferdelig å stå igjen der nede å ikke kunne gi en ekstra klem eller snakke litt ekstra med dem man har blitt så glad i!

18. Er Dennis en som du kunne tenkt deg som kjæreste? Snakker du mye med han nå etter paradise?

– Hehe… Vi får se hvordan ting utvikler seg videre… Han betyr mye for meg, og har blitt en person jeg er veldig glad i. I kveld kommer han faktisk til Oslo, og skal bli noen dager! Herlig 🙂

19. Ka syns du om gutta / menn som blogge?

– Synes det er veldig gøy med gutter/menn som blogger, så sant visjonen og konseptet er bra 🙂

20. Er det sant at du har røpet at Dennis vinner paradise?

– Nei, deg er ikke sant!

21. kan du svare meg på dette spørsmålet? jobber/jobbet du på urban på sundt? eller er det en som er lik på deg? ver så snill og svar!

– Det nok være en som er lik på meg, ja. Har aldri jobbet på Urban… Ikke på Sundt heller, for den saks skyld 😉

22. Hvilken av disneyfilmene (klassikerne) er din favoritt? og hvorfor?? 🙂

– Dette er skikkelig vanskelig, for det er så mange fantastiske Disneyfilmer… Favoritten må nok bli skjønnheten og udyret… Den er bare så utrolig nydelig… Digger pappaen til Belle, og at ingen av de snille mister livet. Elsker også Løvenes konge, men blir like trist hver gang Mofasa (?) dør, så det trekker faktisk litt ned…

23. Skal du og dennis se Titanic på kino sammen? Hehe

– Hahahaha! Altså, det ville nok biltt den kleineste kinodaten i historien. «I’m flying» – scenen er nok dessverre ødelagt for min del. Ikke bra 😉

24. Når spilte dere inn paradise ?

– Januar og litt av februar i år!

25. Ble du syk der inne?

– Hehe, jeg ble ikke akkurat syk, men det skjer noe i neste uke som kan bli litt morsomt å følge med på…

Annonse