Annonse

SVARENE DERE ETTERLYSER

Hei darlings ♥

Her kommer som lovet, enda flere svar på spørsmålsrunden…

Mathilde

Hvis du ikke hadde drevet med blogg/klesmerke, hvilke andre yrker kunne du tenkt deg?

Ojoj… Jeg har lenge drømt om å bli forfatter, så kanskje jeg hadde prøvd meg på dette yrket? Jeg har alltid likt å skrive, og derfor føles det å blogge veldig bra. Jeg er jo også veldig opptatt av de rundt meg, og spesielt opptatt av at de eldre skal ha det bra. Jeg tror nok kanskje at jeg hadde valgt et yrke innen denne retningen, og jobbet på aldershjem eller sykehjem.

Har du noe kontakt med andre Paradise deltagere? (unntatt Dennis naturligvis)

Det er minimalt med kontakt med andre PH-deltagere. Bittelitt med Christina og Nina, men utenom det er det nesten ikke noe kontakt. Vi fra sesong 4 er alle venner på Facebook, så innimellom blir det ei litta like eller en kommentar på et bilde.

Har du noen favoritt jente/guttenavn du vil kalle dine evt fremtidige barn?

Hehe, ja! Ekstremt sære sådan… Favorittene til jente er Kiwi, Alfa og Ninja, og til gutt må det bli Leo, Alvin og Falk. Disse navnene liker faktisk Dennis og jeg like godt, så nå får vi se om det blir noen smårollinger etterhvert, som kan få tildelt disse navnene her.

Favoritt restaurant?

Hmm.. Favorittrestaurant i utlandet er uten tvil Lavo, som ligger i Las Vegas. Menyen er spekket av nydelige retter og deilige smaker, og i tillegg til smakfull mat, serverer de også verdens beste Cucumber Mojito. Damn, den mojitoen er så god!

Favorittrestaurant i Norge må bli Delicatessen som ligger her på Grünerløkka. Bedre tapas finnes ikke!

571707-10-1445278936865

Linda:

Har du kjøpt det lokalet som butikken din skal være i? Tenker siden du får lov til å male og endre på alt?

Jeg har ikke kjøpt lokalene, men jeg har skrevet en leiekontrakt på hele 5 år. Iiiiik! Dette er faktisk skremmende gøy, haha. Jeg får lov til å gjøre akkurat hva jeg vil når det kommer til maling, innredning og oppussing, noe som gjør prosessen enda kjekkere.

Kathrine:

Hva slags utdannelse/skoler har du gått på?

Jeg har ikke tatt noen videre utdannelse etter videregående, men heldigvis har jeg studiekompetanse, som gjør det lette å ta noen år med høyere utdannelse, om jeg plutselig skulle få tid og lyst. Jeg gikk på Bergen Yrkesskole etter ungdomsskolen – ett år på formgivningsfag og ett år på Design og Tekstil, før jeg tok almennfaglig påbygg på Slåtthaug vgs.

Hvis du kunne forandret på tre ting i verden hva ville du forandret?

Det er tre områder jeg hadde fokusert på, nemlig:

1. Dyrevelferd og miljø

Siden jeg nå har begynt å engasjere meg i den grusomme kjøtt/melke – og eggindustrien, og i den forbindelse faktisk ser hvor skadelig slik industri kan være for miljøet, hadde jeg definitivt gjort noen endringer her. Som jeg skrev i forrige innlegg, så hadde vi spart så mye som 400 milliarder liter vann, om USA hadde spist vegetarisk mat i ett døgn. Når vi vet at over 2 milliarder mennesker lider av vannmangel, ser man klart og tydelig at denne industrien tar knekken på vår verden.

Siden jeg innledningsvis nevner dyrevelferd, ville jeg også i min kamp for veganisme, også stengt ned absolutt alle pelsdyrfarmer i hele verden.

2. Flykningkrisen

Vi lever i en sjuk verden, hvor flere millioner mennesker er på flukt. Hadde jeg kunne forandre på denne katastrofale situasjonen, hadde jeg uten tvil gjort det. IS måtte først og fremst blitt utslettet, og vi måtte i tillegg fått slutt på borgerkrigen i Syria, selvom det nå er midlertidig våpenhvile i landet. Jeg hadde fått Europa til å samarbeide bedre vedr. håndtering av mennesker på flukt, og jeg hadde byttet ut vår såkalte «ekskluderingsminister» med en inkluderingsminister, som faktisk ønsker å integrere.

3. Normalisering av plastisk kirurgi

Jeg hadde i tillegg til å prøve å redde verden, også satt en stopper for alle kjente mennesker og bloggere, som normaliserer plastisk kirurgi i sosiale medier. Disse menneskene er med på å ødelegge mange unge jenter og gutter! Kanalene deres er på mange måter et eneste stort opplysningskontor for plastikk, botox og fillers, og jeg hadde umiddelbart satt en stopper for videre fremgang. Jeg hadde også endret på pensum i norske skoler, og lagt inn et fag som gikk ut på å jobbe med selvtilltt fra innsiden.

Hva er din ynglingsblomst?

Mine yndlingsblomster er liljer og Hawaii-roser. Herregud så vakkert!

571707-7-1398951708943

Alexandra Flaa:

Når har du åpningsdato på butikken!? Savner kommentarfeltet fra blogg.no..
Da fikk jeg varsel hvis du svarte meg.

Jeg har enda ikke satt åpningsdato, sånn for å unngå stress. Jeg må ta dette i mitt tempo, men regner med å åpne i løpet av en måned. Når det gjelder kommentarer, så skal det være mulig å velge om du ønsker varsling når jeg svarer. Dette kommentarfeltet er uansett hundre ganger bedre, da vi faktisk kan ha en egen samtaletråd i selve kommentarfeltet. Her svarer jeg i det minste, noe jeg ikke gjorde på blogg.no.

Sandra Lærum:

Jeg lurte på om du har en quote øverst på sleeven din? Synes jeg så noe skrift på en video.

Du har helt rett. Jeg har en liten tekst under armen, hvor det står:
«I’ll always look back on this and smile, beacuse it was life and I decided to live it«. Jeg har alltid vært en person som gjør det som faller meg inn, og som lever livet – denne teksten synes jeg er så fin, samtidig som den beskriver min livsstil utmerket.

Hvilket kamera du bruker nå?

Jeg bruker mitt elskede Canon EOS M3, som har vært min følgesvenn siden i fjor. Jeg har skrevet et innlegg om kameraet her, som du kan ta en titt på.

571707-12-1441769458958

Sol:

Bruker du noe tobakk?

Jeg startet å røyke i ganske ung alder, men sluttet å røyke fast for noen år siden. Nå tar jeg kun en sigg eller to hvis jeg nyter alkohol, men det er ikke alltid røyken kommer frem likevel. Jeg har ikke noen problemer med å være røykfri på fylla, med andre ord.

Lise Lotte:

Hvis du skulle ha besteget et av verdens 7 høyeste fjell (Seven summits), hvilket ville du gått?

Åhåj… Nå fikk jeg noen sjuke bilder i hodet av MEG, bestige en fjelltopp. Hahahah, ja det skulle tatt seg ut. Hadde jeg vært aktiv innen fjellsport, hadde det jo vært helt rått å prøve seg på Vinson Massif i Antarktis. Kulden hadde vel blitt en stor utfordring, men steike så stilig å bestige en fjelltopp i elleville Antarktis.

Hvem ville du tatt med deg og hva hadde du hatt i ryggsekken?

Jeg ville tatt med meg deg, Lise Lotte, hehe. Hadde ikke det vært moro? Og i sekken hadde jeg hatt et kamera, et GoPro, et norsk flagg og en flaske med jagermeister.

SEVENSUMMITS3

Dina:

Hvilket selskap reiste du med til Lesvos og hvor mye kostet dette? Fikk dere mat inkludert eller bør man spare seg opp en god del penger?

Jeg reiste med Lufthansa nedover til Lesvos, og når man reiser som frivillig, må man dekke alle utgifter selv. Organisasjonene har ikke noen midler som dekker de frivilliges innsats, noe som selvsagt er forståelig.

Jeg betalte rundt 3000 kroner for flybillett, og ca. 1500 kroner for hotell. I tillegg kom leiebilutgifter i tillegg på ca. 5000 kroner. Denne utgiften delte vi som reiste mellom oss. Det er ingenting som er inkludert, så man betaler for opphold og mat selv. Det går fort noen tusenlapper, men herlighet så deilig det er å faktisk bruke penger på noe såpass meningsfylt.

Hanna:

Kan du si kort om hvordan livet ditt er om (ca) 20 år?

Om 20 år er jeg 50 år gammel. Å HERREGUD ER JEG FEMTI ÅR om tjue år? Damn!! Som femtiåring er jeg voksen, gift og lykkelig. Og så har jeg noen barn i tenårene som blogger, som driver StyleConnection videre, og som er noen gode frobilder for ungdommen.

Linn:

Du sier kolleksjonene din skal være for jenter flest, og noen av størrelsene går helt til xl. Og du sier du er en forkjemper for sunn kropp og sunne idealer. Ikke det at noen av modellene brukt hittil overhodet har vært sykelig tynne, men let’s face it. Ingen (eller svært få) av de har vært over størrelse medium. Og man kan faktisk ha en sunn kropp og se bra ut, selv om man bruker størrelser over det.

Så spørsmålet mitt eller utfordring om du vil, lyder som følger. Er det noe vi kanskje vil få se i fremtiden? Altså bruk av modeller i flere størrelser og fasonger? Ellers stå på videre, du er en real fargeklatt i den ellers beige bloggosfæren!

Så herlig å høre, fine du. Modellene fra forrige USA-shoot var jenter som brukte størrelse M og L. Jeg synes det er svært viktig å vise mange ulike jenter i ulike fasonger og størrelser, og jeg føler faktisk at jeg så langt har vist nettopp dette.

Jeg bruker gjerne flere modeller som bruker L om det er ønskelig, for som du selv sier; StyleConnection skal passe for alle.

Alle klærene går opp i størrelse XL. Om størrelsen ikke er tilgjengelig i nettbutikken, er den utsolgt.

571707-12-1448445786714

Lena Pedersen:

Hvis du skulle valgt en ting som du er mest glad for å ha oppnådd i din karriere/gjennom bloggen, hva skulle det vært?

Jeg er selvsagt veldig glad for å ha skapt et helt eget klesmerke og nettbutikk. Det er ganske så stort, og noe jeg er veldig stolt av. Jeg har investert millioner i dette, og jobber på spreng for å få businessen til å gå rundt.

Det er også en annen ting jeg er ekstremt glad for å ha oppnådd, og det er at jeg ved å legge ut videoen «Nei, det er faen ikke normalt«, faktisk har fått mange jenter til å revurdere plastiske operasjoner, og til å jobbe med selvtilliten fra innsiden. Jeg har fått så mange mails fra jenter som har kansellert timene sine til restylane, fillers, botox og silikon, og det gjør meg ekstremt glad!

Madeleleine:

Hvor ofte er det vanlig å ha sex?

Akkurat dette er veldig individuelt. Noen har sex en gang i uken, andre flere ganger daglig, og så har du dem som ikke har sex i det hele tatt. Jeg har faktisk skrevet et innlegg om akkurat dette som du kan lese her.

Hvor gammel var du da du debuterte?

Jeg var altfor ung, og hvis jeg ikke husker helt feil var jeg ikke mer enn 14 år gammel. Min første gang var ikke noe å skryte av, og langt i fra en hyggelig opplevelse.

Jeg var på hjemme-alene-fest, og hadde fått i meg litt for mye alkohol. En i klassen hadde stjålet noe hjemmebrent av faren sin, som flere av oss blandet ut med brus. Ikke bra!

Da jeg ble full som en dupp, så han jeg hadde en gigacrush på (som også var exen min), muligheten til å utnytte mine føleser for han, til å komme i buksene på meg. Jeg var jo enda forelsket, og husker så godt hvor mye fint han sa til meg, mens han geleidet meg til soverommet. Han likte meg sååå godt, og angret på at vi gjorde det slutt, og naiv som jeg var, gikk jeg rett i fellen. Etter vi var ferdig, snakket han ikke til meg, så der fikk jeg virkelig føle på det å ha sex med feil person. På en annen side var det fint å få det overstått.

Tora:

Hvor ligger du politisk?

Vet du? Nå vet jeg faktisk ikke lenger. Jeg har alltid vært på høyresiden, men etter å ha sett hvor dårlig politikerne har håndtert flykningkrisen, vet jeg sannelig ikke hvor jeg står. Jeg ønsker en regjering som driver god innvandringspolitikk, som tar vare på de eldre og samtidig miljøet, men dette blir vel som å jakte på enhjørninger, eller?

Synne:

Tror du på noen religion? Er du døpt og/eller konfirmert?

Jeg er døpt, men borgerlig konfirmert. Jeg er på ingen måte religiøs, samtidig som jeg synes det kan være flott å være i kirken ved ulike anledninger. Jeg tror ikke på Gud, men heller mer på at det finnes noe mer mellom himmel og jord som vi verken se eller forstå. Gir det mening? Haha!

Amanda:

Har du mindre kontakt med vennene dine enn før? Eller er du mindre sosial med de? Hører liksom ikke så mye om det på bloggen lenger.

Jeg er dessverre mindre sosial med vennene mine nå, enn jeg var tidligere. Men dette går ikke utover den gode kontakten. Vi snakker sammen daglig, men det blir ikke alltid like enkelt å finne tid til og treffes, da vi er alle svært opptatt med jobb.

571707-8-1430668417582

Stella:

Hei! Hvordan opprettholder dere et godt sexliv (hvis det er greit å spørre om det) i en aktiv hverdag? Synes ikke det er så lett alltid.

Jeg er enig i at det ikke alltid er like lett. I en travel hverdag er det dessverre altfor lett å nedprioritere sex, selvom det i mange tilfeller er det man har mest behov for når man er stresset og sliten.

Vi må faktisk noen ganger bare si at nå, NÅ skal vi ha sex, men heldigvis klarer vi å holde en jevn flyt. En god idé kan være å legge seg en time tidligere enn vanlig, og bytte ut den tiden man bruker med telefonen i hånden, til å heller ha sex med hverandre. En vanlig årsak til at man ikke har sex, er jo fordi man er så trøtt, så da gjelder det å prioritere sex, før man blir så trøtt at man aller helst bare vil sove.

Date nights er en perfekt måte å bruke tid på hverandre. Man gjør seg litt ekstra fin for hverandre, går ut og spiser, blir litt tipsy og yr, mens man flørter hemningsløst med hverandre. Da er det ekstra stas å komme hjem!

Pay:

Hvem er din favoritt i heeeele ditt livet?

Haha, det er deg, Pay!

Jeanette:

Hvor lenge har du og Dennis vært et par? Sånn offisielt?

Vi har offisielt vært et par i snart 2,5 år, og jeg nyter hvert sekund jeg tilbringer med den fine mannen min.

Hvis det er over 3 år – opplevde dere den såkalte 3-årskrisen?

Vi opplevde den såkalte 2-års krisen, og den skrev jeg litt om her.

Hva er ditt største mål i livet?

Mitt største mål i livet må være gjøre en stor forskjell i dagens samfunn. Da tenker jeg spesielt på hvordan jeg kan bruke min stemme til å styre ungdommen i riktig retning, og hjelpe dem på vei mot bedre selvtillit!

Har du det bra for tiden?

Jeg har det veldig bra for tiden. Jeg kjenner jeg er mye sliten, og at jeg kanskje har tatt på meg litt for mange oppgaver på én og samme gang, men jeg er alt i alt veldig lykkelig, og glad for det livet jeg lever.

Noe du vil oppleve før du blir 35?

Før jeg fyller 35 år SKAL jeg gifte meg. Det er nok det jeg virkelig ønsker å oppleve i løpet av de fem neste årene. Jeg er klar som bare rakkern, nå er det faktisk bare opp til Dennis, å sette seg ned på kne!

571707-11-1436534646003

Hvordan ville livet ditt vært uten Paradise Hotel?

Livet mitt uten Paradise Hotel ville vært veldig annerledes. På mange måter var Paradise springbrettet til det jeg nå driver med, men jeg måtte jobbe hardt for å smi mens jernet var varmt.

Man blir ikke automatisk en poppis blogger, etter 15 minutes of fame, og det krever enormt for å bevare en plass på topplisten, når man sakte men sikkert blir glemt. Jeg har heldigvis kommet dit jeg er ved å jobbe hardt, samt være meg selv, og jeg har ikke vært nødt til å verken provosere, drive med klikkhoreri, eller legge meg under kniven, for å havne på topplisten. Vi vet jo alle at plastiske operasjoner «selger» og genererer klikk, noe jeg synes jeg forferdelig trist.

Det beste som Paradise Hotel skal ha en stor takk for, er at jeg møtte Dennis. Tenk da… Hadde det ikke vært for PH, hadde ikke vi vært sammen.

Hva fikk deg til å melde deg på PH?

Tanken om å melde seg på PH slo meg aldri. Jeg så på programmet innimellom, men vurderte aldri å melde meg på. Så.. Plutselig en dag får jeg en telefon fra produksjonsselskapet, som ønsket et intervju. En av mine venninner hadde altså meldt meg på uten at jeg visste noe som helst, så dere kan jo tro hvor komisk det hele endte opp med å bli. Ikke visste jeg hva som stod i søknaden hun sendte inn, men tydeligvis var det nok juicy stuff til at jeg ble kalt inn til casting, haha.

Hvilken bil har du aller mest lyst på i hele verden?

Den bilen jeg har aller mest lyst på i heeele verden, er en knøttliten og knallrosa Fiat 500. Med lashes på frontlyktene og campigvogn, haha. Tenk så herlig det ville vært å komme susende i den lille rakkeren der på festival, da!? Haha!

9523802225_b564de3b8a_b

Din favoritt-is?

Hmmm… Det må bli pære-is. Den saftisen, vet du! DEN er sååå god!

Noe du ikke kan fordra?

Nå gjentar jeg meg selv til det kjedsommelige her, men jeg kan ikke fordra bloggere som normaliserer plastiske operasjoner, og som mener at vi må innse at det er et generasjonsskifte – at vi rett og slett bare må finne oss i denne utviklingen. HELL NO!

Jeg kan heller ikke fordra å stå i kø. Der mister jeg all tålmodighet!

Peneste og styggeste dialekt du vet om?

Peneste dialekten er vossamål eller hardingdialekten. Jeg synes slik dialekt er så nydelig.

Den dialekten jeg synes er mindre pen er rogalandsdialekt, noe som ble en utfordring i starten av Dennis’ og mitt forhold, haha.

Silje:

Hva tenker du om aktiv dødshjelp?

Jeg mener aktiv dødshjelp burde være lovlig i Norge, men det er en svært vanskelig debatt. Det finnes så mange gråsoner, men jeg vil heller se en som står meg nær få lov til å velge døden, fremfor å leve med ubegripelige smerter, eller som en grønnsak som ikke er mentalt til stede. Om det er påvist at en pasient ikke kan bli bedre etter lang tids sykeleie, samtidig som personen har så store smerter at det er uutholdelig, mener jeg at de få lov til å takke for seg.

Har du noen skjulte talenter?

Hehe… Ikke som jeg vet om!

Er du en potetgull-person eller en sjokolade-person?

Jeg er definitivt en potetgull-person. Mmmm!


Pheeew…

Nå tok det nesten fyr i tastaturet her, og jeg har søren meg bikket 3000 ord i ett og samme innlegg. Damn! Det er fortsatt noen spørsmål som enda ikke er besvart, og disse sparer jeg til litt senere i påsken.

Nå skal jeg snart lage middag til mannen, og så skal vi krype opp i såffan og se på dokumentarer. Jeg gru-gleder meg!

Nyt kvelden, verdens beste lesere ♥

 

 

Annonse