Annonse

SWEATER WEATHER

Javel, mandag..

Vi får se hva du kan bidra med i dag da.. I’m not a fan, men vi får gjøre det beste ut av det. 

Hallaisen, Lovelies!

Hvordan står det til i dag? Er mandagen alright eller en skikkelig pain in the ass? Jeg er i full gang med en ny dag og en ny uke, som byr på en værmelding bestående av sol men kaldere temperaturer. Nå er jeg omsider klar for høstvær, og det er på tide å kle seg opp i både digge sweats og chunky knits. I denne omgang tar jeg for meg sweaten, og har under her laget en oversikt over must have sweats for høsten. 

En myk herlighet som disse er like fresh til jeansen som til skjørtet som kombineres med en strømpik, og ved å bruke en hoodie med zipper, kan du ta i bruk de freshe toppene fra i sommer gjennom hele høsten. Selvom vi går mot mørkere tider er det INGEN grunn til å pakke bort fargene. Farger har nemlig en tendens til å holde høst- og vinterdepresjonene borte. Hehe!

1. Paradise Sweat fra StyleConnection HER 2. Digital Mouse fra Estradeur HER 3. Leopard fra Franklin & Marshall HER

4.  Rosa herlighet fra Gestuz HER 5. Skunk College fra Leon & Harper HER 6. Hangover Hoodie fra StyleConnection HER

7. Get Over it fra Noisy May HER 8. Liberty Sweat fra A Question Of HER 9. Nero Crewneck fra New Black HER

10. Dino Sweater fra Estradeur HER 11. Paradise Sweat fra StyleConnection HER 

Want them all!

Nå skal jeg freshe opp sminken fra lørdag som jeg enda ikke har fjernet, og komme meg ut på Løkka for å få unnagjort litt innhandling til kvelden. Dennis kommer hjem i kveldingen, og jeg tenkte å ha en hyggelig kvelds klar når han kommer inn døren. Kanskje litt rødvin og klinelåter i bakgrunnen også? Hehe. 

Ønsker dere en vidunderlig dag så lenge, så skrives vi ♥

//Inneholder adlinks

Annonse