Annonse

SWEATER WEATHER

Heisann skjønninger ♥

Håper dere har en helt fantastisk torsdag så langt… Helgen er jo like rundt hjørnet, og DET kan vi like.

Sommeren er over for lengst, og nå er det perfekt å ta frem en kul genser som blir helt rå til både jeansen og til skjørtet som mån nå kombinerer med en tykk og god strømpebukse. Her er noen av mine favoritter, og jeg synes det er superfresht å hive på seg nettopp en sånn genser, slenge over skinnjakken, ta på en kul lue og et stort skjerf. MÅ ha!

Alle herlighetene fant jeg på Nelly, og der står det faktisk også at det i dag er 15% rabatt på alt. (bruk kode SHOP15 i kassen) KUN i dag, så dette er visst dagen man bør slå til med litt nettshopping. Gleder meg!

1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER  9.HER 

Noen av disse gensrene dere likte ekstra godt? Jeg har jo selvfølgelig skikkelig sansen for dem alle sammen og kommer ihvertfall til å klikke minst tre av dem hjem. Wuuuhuuuu!

Har dere noen spennede planer i dag forresten? Hvis dere her på østlandet ikke har noe å drive med i kveld, MÅ dere komme innom på shoppingkveld sammen med meg på Urban i Karl Johan i kveld klokken 20:30! Der blir det kjempestemning og deilige goodiebags til de 50 første som ankommer, det blir fantastiske konkurranser med enda mer fantastiske premier, og ikke minst 30% avslag på alle varer i hele butikken. Jeg gleder meg MAX til å se så mange som mulig av mine fine blogglesere, og hvis dere enda ikke har meldt dere på eventet, kan dere gjøre dette HER

Ha en deilig dag så lenge, så snakkes vi senere!

Love Love Love ♥

Annonse