Annonse

SWEET SATURDAY

God lørdag ♥

En ny rålekker bukett fra Floriss Paleet, rosa elementer, varme rundstykker, kokte egg og godt pålegg bidrar til en fantastisk fin lørdag, og dette på tross av nitrist vær og en relativt redusert form etter fredagens festligheter. Haha, det ble jaggu en kjekkere kveld enn det jeg hadde sett for meg, og kameraet gikk varmt gjennom hele kvelden. Bilder skal dere få se litt senere, men først må jeg bare vise dere noen snaps fra denne skjønne lørdagen i sofakroken.

Sånn.. Da sluttet hjernen min å fungere, og siden jeg ikke har sjans til å finne noe mer å tilføye, avslutter jeg like så greit med å ønske dere en deilig lørdag. Kos dere gløgg så lenge, og så snakkes vi senere.. Og dere?

Vinneren av en surfetur for to til Costa Rica eller Australia er kåret. Klikk deg inn HER for å se om det var DU som stakk av med den fantastiske premien. Wuuhuuuu!

SMASK

Annonse