SWEET SUMMER

God kveld i stuggu, søtiser ♥

Jeg får helt sukkerbiter i øynene av å se på denne kollasjen jeg har mekket sammen, for herreguuud så søtt! Til og med en jente som meg med sansen for det litt småcrazy, kan nemlig (tro det eller ei) være rimelig begeistret for duse farger så lenge de kombineres riktig, og jeg har virkelig lagt mitt elsk på sommeren fra Urban! Bare SE på det her. Deilig eller hva? I tillegg er prisene så sinnsykt fine, så da blir man jo rett og slett bare glad. 

Jeg har allerede gått til innkjøp av den grønn-rosa toppen fra Flat Top, og i tillegg er jeg sinnsykt stoka på sommerens deiligste sko fra Paez. Yummy! Den digge kjolen SKAL jeg ha, og det gjelder forsåvidt resten av produktene også. Hehe. «Hei, hei sommer… Her kommer jeg!»

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER  7. HER  8. HER  9. HER

Hva driver dere med i kveld da, fine mennesker? Jeg er så heldig som har Belinda på besøk… Det ble jo så altfor tomt da Betty dro tidligere i ettermiddag, så da setter man ekstra stror pris på sosialt samvær. I tillegg har Belinda mekket middag, og siden jeg ikke var sulten tok jeg restene. Og én ting skal jeg bare si dere; Gastromat er LIVET! Krydderet, vet dere… Finnes det en bedre smak egentlig? Neppe!

Nei, nå skal jeg shoppe litt, så da snakkes vi darlings.

Kyss og Klem ♥