SWEET SUNDAY

Åh, søndag ♥

Noen søndager suger big time, men ikke denne, og som jeg nevnte tidligere i dag gledet jeg meg til å komme meg ut av huset og til å møte de fine venninnene mine, Stine og Setare. Vi startet med en real brunch på Diner’n og deretter hentet vi Lui og Fokus, og tuslet litt rundt her på Løkka. Vi stakk også innom det superkoselige søndagsmarkedet i Birkelunden, og etter en liten stroll dro vi til Candy Heaven for å kjøpe med oss altfor mye snop til kveldens chill out her i cribben. 

Perfekt søndag så langt, og her er noen snaps fra denne deilige oktoberdagen på Løkka… 


Boyfriendjeans fra Only // fleece jakke fra Daniel Franck (her) // t-shirt fra Primark // sneakers fra Hummel (her) // lue fra Cocco Accessories Praha // neglelakk fra OPI i fargen «Don’t Know Beats Me»

Nå ligger vi strak ut med hver vår store godtepose, og lader opp til kveldens episode av Robinson… Hurraaa for søndag!

Hva gjør dere på i kveld da, skjønninger? 

SMASK ♥