Annonse

SWEET SUNNY SATURDAY

Hei igjen og happy lørdag, vakre venner ♥

Dere er fine! 

Her i Stavanger har vi hatt en strålende dag så langt, og det er virkelig godt med skikkelig kjærestetid igjen. Jeg tror det også var godt for oss å komme oss litt bort fra kjaset og maset i Oslo, for nå bruker vi liksom litt ekstra tid på å bare kose oss sammen, uten å tenke for mye på verken jobb, husarbeid eller ubetalte regninger. Haha, de regningene har jeg latt ligge i postkassen så lenge, for ikke pokker om de skulle komme inn i huset å ødelegge julegleden. Vi får betale for oss til neste år!

Etter en god frokost pakket vi oss inn og gikk ut i det fine været. Kameraet ble selvfølgelig med på tur, og det var så fint å knipse noen reale stemningssnaps fra en av mine favorittbyer. Stavanger er vakkert.. Spesielt på dager som dette!

Jakke fra Bik Bok // Genser fra River Island // Skjørt fra StyleConnection (coming soon) // Klokke fra Neff // Skjer fra Monki 

Haha, se på de skjønne hundene over her da.. Innullet i pledd og greier, på utendørs café i Fargegaten. Et slikt syn blir man rett og slett glad av, og jeg kunne ikke la være å stjele et aldri så lite bilde. De satt jo der så veloppdragen og lydig, mens de ventet på eieren som var inne for å kjøpe en kaffe. Smelt!

Om en timestid skal vi på date. På kinodate, og er dere klar over at Dennis og jeg aldri har vært på den obligatoriske kinodaten sammen? Bare oss to? Haha, vi har altså aldri vært på kino sammen uten å være i flokk med andre, så dette kan bli en veldig koselig opplevelse. Jeg føler meg som en liten fjortis igjen.. Som har blitt invitert med ut av en jeg er superforelsket i, og jeg gleder meg skikkelig. Etterpå blir det dinner og bowling.. Jeg knuste nemlig Dennis i bowling i går kveld, og nå vil han ha revansje. Vi spiller selvfølgelig om en premie.. En klein og morsom striptease for å være helt eksakt, så nå får vi se hvem som må kaste klærene til passende musikk. Haha!

Nyt lørdagskvelden, kjære dere. Måte den bli helt vidunderlig ♥

Klem i fleng

       

   

Annonse