SWEET SUNNY SUNDAY

Aloha, sweethearts ♥

Har dere hatt en fin dag så langt?

Vi kunne ikke hygget oss mer enn det vi har gjort i dag, og vi har virkelig kurert fyllesyken med et lass av kalorier i en skjønn forening. Solen har stått høyt på himmelen i hele dag, og gradene har faktisk kommet opp mot 14 grader. Hvis ikke det er deilig, så vet ikke jeg, og her kommer den siste fargerike stemningsrapporten fra en av mine soleklare favorittbyer.

Hvis dere ikke har vært her, må dere absolutt sette Berlin på reiseplanen, og når jeg kommer tilbake til O-town skal jeg lage en skikkelig Berlin-guide til dere. Jeg ser at flere av dere etterlyser noen gode tips, så her skal jeg absolutt dele alt av herlige tips jeg sitter igjen med etter en en herlig weekend ♥

Åh! Ser det ikke bare helt fantastisk ut?? Beste byen EVER!

Om en liten time setter vi kursen mot flyplassen, og selvom vi begge vil bli værende i noen dager til, er det fint å vite at vi kommer hjem til noen lunde samme vær som her. Hvis værmeldingen holder det den lover, kan vi glede oss over strålende sol i flere dager fremover, og DET skal bli helt himmelsk. 

Folkens? Nå skal jeg være litt sosial her, men dere MÅ komme tilbake litt senere, for vet dere hva? Jeg har TIDENES konkurranse på gang som dere absolutt ikke vil gå glipp av. Heheheh. Stay tuned!

Kjærleik ♥