SWEET TWIST KNIT

Yo!

Innimellom alt interiøret, bæringen, monteringen, svettingen og kjøringen, har jeg nå tatt en liten pause, og sitter her i den tomme leiligheten på Bislett. Jeg har typ én plastikkstol igjen her, sengen er det noen som kommer og henter etterpå, og så er det bare å få tømt garderoben og skapene på badet som gjenstår. Eller vent litt…

Neeeeeiiiii, føkk! Boden i kjelleren! Å neiii den hadde jeg glemt, og for å si det sånn, så er den fylt til randen med bullshit jeg ikke vet hva er for noe. Hmmm… Har en liten følelse av at jeg kommer til å ringe til sånn søppel-service, sånn som henter dritten din og kaster den for deg, mot et visst beløp. Ja, det må jeg gjøre. Blir motløs av tanken på å gjøre det selv. Hehe… 

Men dere? Det jeg egentlig ville vise dere, var jo denne superdigge strikken fra Chicy. Måtte hvile øynene mine på noe annet enn interiør, og da dukkert jo denne genseren opp, som falt skikkelig i smak. Denne blir perfekt til det meste, både den girly stilen og den litt mer avslappede, og særlig til shorts og bare legger til sommeren, som stylet på bildet. Fiiiin!

Apropos sommer… Skal ikke den komme snart? Jeg er så lei av dette været nå, og det slutter jo faen meg aldri å snø. I fjor var jeg jo i Mexico og koste meg i solen, men nå er det jo snø i luften hele tiden, og det passer meg svært dårlig siden jeg bare vil gå rundt i Converse og denimjakke. NÅ! 

Anyways… Har dere en bra dag da, folkens? Er dere smilende, blid og glad? ♥