Annonse

SWEET WHITE SUMMER

Folkens? 

Det er freeedaaaag, og jeg skal straks sette meg i bilen og suse nedover til Stavanger! Jeg HATER denne strekningen. Supergørr og dødskjedelig, men heldigvis har jeg gøy musikk som gjør turen bittelitt bedre. Fokus er det null selskap i, men så er det jo rimelig innafor at han sover gjennom hele den 8 timer lange bilturen, fremfor å være superstresset og dermed et forstyrrende element i passasjersetet. Han får jo selvfølgelig sitte foran med meg, sånn at jeg med jevne mellomrom kan gi han litt kos. Lille bebisen min? Skjønneste i verden ♥

Vi er langt ut i april, sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er faktisk ikke lenge til vi kan droppe strømpebuksen og vise frem de bare bena våre. Aller helst i kombinasjon med den vakre hvite kjolen som alltid er et must i sommergarderoben. 

Når jeg er på sommershopping, ser jeg alltid etter en ny hvit herlighet. Både lange, korte, med blonder og andre søte detaljer. Ved å kombinere dem til oversizede denimjakker, noen fete shades og boots, blir du festivalklar på et øyeblikk, og ved å krølle håret og kombinere kjolen med noen søte sandaler, har du det perfekte antrekket til date nighten i solnedgangen. Disse hvite kjolene, altså! Et soleklart must, og under her har jeg plukket ut noen favoritter som jeg gjerne vil klikke hjem i løpet av nærmeste fremtid. 

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER 9.HER 

Var ikke disse bare helt nydelige? Har dere noen favoritter? Jeg elsker dem alle sammen!

Nei, dere? Jeg får komme meg av sted, sånn at jeg får noen deilige timer med mannen før jeg flyr videre på lørdag. Hektiske dager, sa du? Phuuu!

SMASK

Annonse