Annonse

SYDEN VOL.2

Gjett hvor vi er da??

I SYYYYYDEEEEN, og etter turen til Madrid, har faktisk alle solfylte strøk fått navnet «SYDEN»! Caps Lock på «SYDEN» er megaviktig, og vi stortrives i sydlige (er det et ord, egentlig) strøk… Dessverre, så er jeg bittelitt bekymret, for nå tror jeg at jeg bryter et løfte… Eller vent litt… Har jeg lovet dere å IKKE blogge på fylla? Isåfall går jeg nå på en kjempesmell, for vi har allerede klart å ta knekken på tre flasker friske hvite, og er derfor i tipp topp form. Hangover in my ass, sier jeg bare, for dette her fungerer jo som pokker… Wooop Woooop!

Nå skal vi kose oss enda mer med litt vinglevann og sprudlende bobler, og i mellomtiden kan jo dere ta en liten titt på noen bilder fra dagen så langt… I kveld skal vi virkelig ikke holde kameraet utenfor, og satser på noe digg og juicy som vi kan vise dere i morgen… Sa vi forresten at vi har fått nye venner? Noen superkule danser, for å være mer eksakt, så nå går det i fireoghalvfjems eller hva pokker det heter, og danske drikkeviser… JEG EEEELKSER SYDEN!

 

Fy faen, Belinda er så sykt fin… Sant vel? Det er forresten de supersøte snuppene vi fikk hilse på nede ved kaien… Alltid like gøy når dere kommer bort for å si hei, og nå skal jeg prlve å legge fra meg data og elektroniske ting, til fordel for girls night out.. Vi er så altfor KLAR! 

Planer for kvelden, fininger ♥

Annonse