Annonse

SYKT ÆRLIG

Happy god skjærtorsdag, skjønne venner! Altså… Vi må snakke litt om dette hinsides fine været – 16 grader og strålende sol fra skyfri himmel. Noe så deilig ♥ Det gjør virkelig ingenting å være i byen når været er såpass deilig, og det beste av alt er at det begynner å bli grønt på trærne også.

Her ute i hagen også, for den saks skyld. Jeg var sikker på flere av plantene jeg kjøpte på Plantasjen i fjor ikke klarte å overleve vinteren, men jaggu har de ikke begynt å spire – yay! Da blir det litt rimeligere når jeg skal på Plantasjen neste gang, haha.

Men dere… Flinkeste Martine Halvorsen har startet en splitter ny podcast, og heldige meg fikk være den aller første gjesten. Dette er en intervju-pod, og jeg synes hun var en strålende programleder. Gode spørsmål og en god lytter – det var skikkelig kjekt å få lov til å gjeste denne podden, hvor vi snakket om et tema vi begge brenner for.

Hør den HER!

Vi filmet faktisk litt denne dagen også, som ligger som ekstramateriale på Viafree. Så… Om du trenger litt mer underholdning nå i påsken, kan du ta en titt her.

Nå har ettermiddagssolen meldt sin ankomst, så nå skal jeg faktisk ta med meg kaffekoppen ut i solveggen. Det blir jo nett som på fjellet, haha.

Har dere en deilig påske, fine venner?

Annonse