Annonse

SYNES DU AT JEG FORTJENER DET?

God kveld i stuggu 

It’s me again, haha. Begynner dere å bli lei av meg nå? Jeg var jo så ubrukelig i går, og prøver i dag å gjøre opp for meg gjennom tre bloggposter. That should do it, hehe. 

Gjett hvilken tid på året vi har kommet til nå da!? Vi har kommet til den tiden hvor man kan nominere sin favorittblogg til Vixen Blog Awards, og jeg lyver om jeg sier at en slik nominasjon ikke betyr noe. Det betyr faktisk så sinnsykt mye!! En nominasjon er verdt mye i seg selv, en finaleplass er gull, og det å faktisk stikke av med seieren betyr et solid skulderklapp! Man får liksom en bekreftelse på at man gjør noe riktig, og den følelsen er ubeskrivelig!

Takket være dere, kan jeg glede meg over totalt tre priser så langt i min bloggkarriere.. I 2014 stakk jeg av med prisen som jeg ser på som den gjeveste av dem alle, nemlig Folkets Favoritt. I 2015 stemte dere meg til topps for Beste Outfit of The Day, i tillegg til at jeg vant prisen for Beste Livsstilsblogg, og jeg kan skrive under på at det å stå på scenen med en pris i hånden og en takketale på vei ut av snakketøyet, er både rørende og rått. Jeg er fortsatt i ekstase over at jeg vant, og nå er det altså tid for en ny runde galskap. 

I år finner man tre nye og ikke minst spennende kategorier; Årets Snapchat, Årets Bloggbusiness, og Årets Gullpenn. Jeg skal ikke legge skjul på at de to sistnevnte kategoriene ville være helt vill å vinne, og beskrivelsene treffer meg rett i hjertet; 

«Årets bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt.»

«Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst.»

Nå er det altså opp til dere, vakre venner.. Om dere mener at jeg fortjener det, er det ingenting som vil gjøre meg lykkerligere enn en nominasjon eller tre. Dere kan altså nominere så mange blogger dere ønsker i hele 13 kategorier, og under her ser dere en oversikt over de ulike kategoriene

 Årets blogge♥ Årets moteblogg  Årets beautyblogg
♥ Årets livsstilsblogg  Årets kjendisblogg  Årets trenings- og helseblogg  Årets interiørblogg  Årets matblogg
♥ Årets Instagram  Årets Snapchat  Årets Bloggbusiness  Årets Gulpenn
 Folkets Favoritt

Åh.. Det er så mange priser man som blogger ønsker å vinne, haha, så nå gjenstår det å se om man når helt til topps. Alle nominasjoner tas i mot med en gigantisk takk og en million slengkyss. 

Nyt kvelden, fininger!

Klem i fleng 

Annonse