SYYYDEN VOL.3

Happy good morning, darlings ♥

Jeg våknet for sånn ca en time siden, og bare, «hvordan i alle dager er det mulig å sove sååå lenge i den sykt ubehagelige sengen?», mens jeg brått forstod at det var et resultat av manglende søvn i helgen. FOR en helg… Men det har dere fått med dere. 

Å våkne såpass sent er egentlig litt irriterende i seg selv, for man går jo glipp av så altfor mange timer av dagen, MEN når man våkner til syden, er det helt ok. Solen steiker på den bittelille balkongen min, jeg har satt meg ut for å hygge med morgenkaffen, og lagt både ELLE og almanakken frem, samt å sette opp data’n, sånn at det skal se litt sånn ekstra idyllisk ut. Utekontor i solen er jo sååå deilig, selvom sannheten er at det er umulig å se skjermen i solsteiken, og at jeg tar kontor-jobben inne i skyggen. 

Men dere? Er sommeren virkelig på vei? Sant den er det? Si ja… 

Nyt dagen så lenge, så skal jeg gjøre meg ferdig med dagens gjøremål. Ikke glem Snikk Snakk i kveld da! Vi er tilbake, og kunne ikke vært mer begeistret! Hurrrraaaaaaaaaa..

Love you all ♥