Annonse

T.G.I.F

OMG, WHAT HAPPENED??

Unnskyld meg, fininger, men i går stod virkelig alt annet enn blogg i fokus, og jeg hadde en følelse av at jeg ikke kom til å åpne data’n da vi nærmet oss halvveis nedi den tredje flasken med cava. Vi møtte nemlig hele vennegjengen som også er her nede, og den stille og rolige lunchen som vi egentlig hadde sett for oss, utviklet seg til å bli et helsikens dagsfylla-bonanza som fortsatte langt ut i de sene nattetimer.

Vi dro nemlig opp i villaen til mine herlige venner etter denne «lunchen», og der ble det enda mer cava, drikkeleker som tok fullstendig knekken på oss, og før jeg visste ordet av det lå jeg og plasket i bassenget iført alt annet enn bikini. Det er noen Converse som står til tørk på balkongen nå, for å si det sånn, knærene mine er fullstendig oppskapet, og i dag våknet vi begge to og bare, «hva pokker skjedde i går??»

Nei guuuuri land, FY for en fantastisk fredag, og dette her ble outfiten som vi prøvde vi å knipse noen bilder av i går. Med tanke på at vi hadde fått i oss i overkant mye bobler, ble ikke resultatet helt innafor, meeeen jeg må jo allikevel vise dere fredags-outfiten, sant vel?

Topp fra New Yorker // denimvest fra Pimpkie // skjørt kjøpt på Hawaii // snapback og Converse fra Junkyard (her) // armbånd fra Aldo/Pieces/Spania

Jaddaaaa, så nå ligger vi her da, helt utkjørt med tidenes hangover, og manner oss opp til å tusle nedover til sentrum for å få i oss en real hangover-frokost. Med et smil om munnen selvfølgelig, for gårsdagen går inn i historiebøkene som en av tidenes beste fredager. Wuuuhuuuuu! 

Vinneren av krøllstaven fra MAST annonseres på facebookside min om ikke lenge. Beklager forsinkelsen, skjønninger ♥

Peace out!

Annonse