Annonse

TABLE SET FOR SIX

Ååå som jeg gleder meg til kvelden..

Om halvannen time ramler fem herlige jenter inn døren med hver sin hjemmemekka tapasrett, og her her bordet dekket til hele bunchen. I kveld står etterlengtet kvalitetstid meg jentegjengen på menyen i tillegg til tapas, så i kveld blir det foooodfeeest i godt lag. Nå gjelder det bare å holde tungen rett i munnen mens jeg går i gang med hjemmelaget salsa, papadums og potetbåter. Ønsk meg lykke til, folkens.. Det trenger jeg! Haha

I dag kjører jeg skikkelig påfugltema med kobber-og gulltoner i kombinasjon med petrolblått.. Ble det ikke fint? Enda bedre var det jo at jeg fikk en nydelig bukett levert fra de supre jentene på Floriss på Paleet i går, og denne satt virkelig kronen på verket. Friske, vakre blomster er virkelig et MUST i helgen. 

Leiligheten fikk jeg ryddet før en date med Belinda for noen timer siden, og med ryddet mener jeg at alt er stuet inn på vaskerommet. Det er jo innafor, sant? Jeg får ta en skikkelig rydderunde i morgen, men først.. Date night with my girls ♥

Nyt kvelden, fininger! 

Annonse