Annonse

TABLE SET FOR TWO

God torsdagskveld, fra sengen ♥

Her ligger jeg altså… Under dynen med data’n på fanget, og før jeg sovner tenkte jeg å gi dere kveldens siste oppdatering. Denne torsdagskvelden har vært så innmari fin, og jeg har kost meg med god kvelds i ekstremt godt selskap. Min fine venninne Sandra, og hennes herlige lille hund, Ruth, kom altså på besøk til meg i dag, og kvelden gikk med til gode samtaler, varme rundstykker med godt pålegg, te, og mye latter. Herlig kveld med andre ord. 

Jeg fikk knipset noen bilder før pikene ankom cribben, og jeg må bare enda en gang poengtere hvor mye jeg digger koppene, lysestakene samt serviettene jeg fikk til jul. Alltid kjekt å dekke bordet når man har noe fint å dekke det med. Juubiii!

Nå tar jeg altså kvelden, og gleder meg til en hektisk og fantastisk fredag. Tenk at det er helg allerede, og på lørdag tar jeg en svipptur til København for et meget spennende møte. FOR en tid jeg har i vente… Dere også, for den saks skyld. Mohahhahahah!

God natt, skjønninger. Sov god og drøm søtt, og husk at jeg er uendelig glad i dere alle sammen ♥

Klem i fleng 

Annonse