TAKE A LEAP

Noen ganger trenger man slike ord og setninger foran seg for å bare få den ekstra piffen til å tenke: «ja for pokker! Nå skal jeg jaggu spise den jævla kaken, danse som om ingen ser meg, og leve livet til det fulle». Slike påminnelser er viktig hvis ting ser litt mørkt ut… Dra på deg et smil, og gjør det du har lyst til. Nå!

Som dere vet har det vært noen kjipe dager, og jeg forstår at dere er veldig nysgjerrig på det som foregår mellom Dennis og meg om dagen. Håper dere respekterer at jeg ikke kommer til å gå i dybden, har ingen interesse av å henge han ut på noen som helst måte… Jeg kan si så mye som at vi holder kontakten, og har hatt noen opplysende og gode samtaler i dag. Vi skal møtes senere i uken, for som alle vet, er det alltid best å ta slike ting face to face. Gleder meg til å få snakket skikkelig ut om ting. Dere vet hvor vanskelig det er å bare gi slipp på noen som man har blitt veldig glad i…

Nå blir det snart kveldstur på vofsen (Fokus, som han faktisk heter) og meg. Skal bli godt med litt frisk luft før leggetid…

Love you all!