Annonse

TAKK!

Annonse

De av dere som følger meg på Snapchat og Instagram, ser både titt og ofte at det dukker opp et bilde eller en liten snutt av at jeg sitter på trikken eller på bussen! Det kollektive tilbudet i Oslo er upåklagelig – og jeg elsker det! 

Tenker dere noen gang over at en buss- eller trikketur kan ha betydning på et litt dypere plan, enn at man «bare» blir fraktet fra A til B? På bussen og trikken er ALLE velkommen, og jeg synes det er så herlig at vi i løpet av en buss- eller trikketur, kan stå under samme tak som både turister fra fjern og nær, de glade, de triste, utlendinger, gamle, unge, gode forbilder, de som kanskje ikke har det så lett, kjendiser, idrettshelter, slappfisker, rike, fattige, ukjente, naboen, eller venner. Det spiller liksom ingen rolle – her er det rom for alle!

Ruter ønsker å takke alle som reiser kollektivt – og som faktisk kjøper billett. Jeg er selv en av dem som bruker Ruter-appen flittig, og som med glede betaler for billetten. Å ikke betale er overhodet ikke et alternativ for meg – ikke er det kult å være en av dem som sniker, og tanken på å skulle bli stoppet av kontrolløren UTEN å ha billett!? Skrekk og gru, haha. Noe så kleint! Sånn tror jeg flere av dere tenker også. Så, kjære dere som betaler når dere reiser kollektivt; Takk! 

For er par uker siden gjorde jeg en liten innspilling med nettopp Ruter, for å spre litt ekstra kjærlighet til dere som kjøper billett. Jeg ønsket å gi ekstra oppmerksomhet til Muna – en helt vanlig jente, som alltid bruker Ruter-appen flittig, og som til og med har kjøpt billetter til andre som har gått tom for batteri på telefonen sin. For en hverdagsheltinne, eller hva? 

Så for å gi Muna den hyllesten hun fortjente, troppet jeg like så greit opp på Oslo Runway med Muna på t-skjorten!

Gjør som Muna; kjøp billett når du reiser kollektivt! Så skal du jaggu ikke se bort ifra at jeg trykker deg også opp på t-skjorten, hihi! Neida… Joda…

Er du en av dem som bruker Ruter-appen flittig?

Jeg sitter med hodet ned i en stappfull mailboks i dag, og kommer til å bruke dagen på å ta igjen alt det tapte etter forrige uke. Da var det full fokus på 4-stjerners middag, og jeg rakk ikke en gang å åpne mailen. Phew! Satser på å komme mer á jour i dag!

Har dere en fin tirsdag, fininger?

Annonse