Annonse

TAKK ♥

Jeg er helt målløs… Takk, verdens beste gjeng! Dere aner ikke hvor mye de fine ordene deres betyr for meg, og det har vært så godt å lese både kommentarer her på bloggen, samt meldinger i innboksen på Facebook og Instagram.

Selv om jeg prøver å la negativiteten prelle av, kan jeg ikke unngå å bli bittelitt påvirket… Og som nevnt, så var det bare altfor mye når det endte opp med et brev i postkassen fra barnevernet. Jeg er så sint på denne kvinnen i Ålesund, som har misbrukt barnevernets ressurser og dyrebare tid på denne saken her. Nå ble den riktignok henlagt umiddelbart, men likevel… Saken måtte jo likevel behandles…

Jeg måtte ta en liten pause fra sosiale medier etter alt dette, og det har vært så godt. Det har vært helt nødvendig for meg å stenge alt annet ute for å fungere optimalt på hjemmebane, for det er jo min viktigste oppgave – å være en god mamma for den vidunderlige sønnen min! Disse dagene har vært deilige, men nå er jeg tilbake… Jeg skal i hvert fall prøve! Jeg elsker jo å oppdatere dere og dele glimt fra hverdagen med dere, men det går jo på motivasjonen og piffen løs, når «mammapolitiet» melder sin ankomst. Det er både krevende og slitsomt å ha dem på nakken!

I dag er Falk 3 måneder gammel, og jeg kan ikke forstå at tiden har gått så fort. Lille, store babyen min! Det er så mye spennende som skjer om dagen, og utviklingen er helt enorm. Han babler konstant, og har tydeligvis masse på hjertet. Og så har han begynt å le… Og den babylatteren der? Å herregud! Hjertet minn smelter… Det finnes ikke noe finere enn babylatter!

Nå skal vi spise middag, og i kveld når Falk sover, skal vi voksne kose oss med Scrabble og stearinlys. Bort med telefoner og TV, og bare prate og spille… Det blir fint!

Nyt kvelden, fine mennesker! Dere er verdifulle ♥

Annonse