Annonse

TAKK FOR TÅLMODIGHETEN

Hvor heldig er ikke jeg, hæ? Dere er virkelig de beste leserne og støttespillerne i hele verden. Takk for at dere er så magiske, takk for oppmuntrende og motiverende ord de siste dagene, og takk for tålmodigheten. To dager off gjorde godt, og selv om vi har hatt det travelt med både møter og gjennomføring av ulike jobbrelaterte oppgaver, har jeg innimellom slaga bare tatt livet helt med ro. Jeg har bakt sjokoladekake, spist masse digg, sovet masse, og tilbragt tid med både familie og gode venner.

I går var jeg med Stine for å hente verdens beste Jaxon i barnehagen, og det er så stas når man kommer bort dit, og han faktisk husker hvem du er, haha. Eller… Jeg velger i hvert fall å tro at han vet hvem jeg er – han smiler i hvert fall bredt når jeg sier hei, og det smilet hans lyser opp selv de mørkeste dager. Nå har jeg ikke vært langt nede i mørket, altså… Det har bare vært en kjip tid med mange tanker og mye stress, men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli mer meg selv.

Jeg ble med den lille familien hjem, og lekte litt med mitt herlige fadderbarn mens Stine mekket middag. Etter noen fine timer sammen med mine to favoritter, dro jeg hjem til mannen og sofaen. Det ble en enkel middag på oss – hjemmelaget spicy tomatsuppe med pasta, og American Horror Story på Netflix. Vi elsker denne serien, og den siste sesongen er helt sjuk. Jeg dro ut til mamma og Jon i går kveld, hvor jeg også overnattet til i dag. Moren til Jon er så dårlig om dagen, så Jon og hans søster veksler på å tilbringe nettene ute hos henne, så da er det litt viktig at jeg overnatter hos mamma i tilfelle hun skulle trenge litt hjelp ♥ Litt kvalitetstid med mamsen er jo også så deilig, spesielt nå når livet er litt kjipt, og siden vi tross alt reiser bort på lørdag.

Herregud! Se på den skjønne lille barnehånden da!? Unger i denne alderen her er jo bare så herlig! De ungene jeg kjenner, vel å merke, haha. Jaxon er seriøst den kuleste kidden jeg kjenner, og jeg gleder meg sånn til han blir enda litt eldre, og begynner å prate for fullt. Det blir så gøy å høre på alt som kommer ut av munnen hans, haha.

Nå skal jeg sette på ukens femte klesvask… Jepp – jeg har vaskemaraton i disse dager, og det er så digg å få unna alt av skittentøy før man skal ut på tur. Om et par timer skal vi på møte med Google, som vi kombinerer med en hyggelig lunsj et sted i nærheten. Solen skinner, og dagen er i grunn ganske så fin ♥

Ønsker dere alle en vidunderlig onsdag – jeg er så glad i dere!

Annonse