Annonse

TAKK FOR TILLITEN!

Mine fiiineeee, hallaisen!

Long time, no see.. Her har det gått fullstendig i ett banka kjør siden i går kveld. 

Først og fremst, så må jeg bare takke for nydelige tilbakemeldinger på forrige innlegg.. Herlighet så fine dere er, og jeg er så glad for å kunne bidra til en litt kjekkere jul for enkelte der ute. Like etter at jeg trykket på publiser i går kveld, rant der inn mails fra noen flotte mennesker som ikke har det så lett, og hele morgendagen er satt av til å svare på disse e-postene, og begynne å sende ut pakker.

Kjære dere som har sendt mail til meg – takk for tilliten.. Takk for at dere våger å åpne dere opp, og fortelle meg en historie som er vanskelig å fortelle – det kan ikke bare være enkelt å skrive så åpent til en fremmed, men dere skal vite at jeg bryr meg, at dere kan stole på meg, og at jeg hyller hver og en av dere. Dere er sterke og så forbanna modig, og dere rører meg til tårer. 

I dag har jeg ikke hatt ett minutt ledig til blogg – jeg har hatt så mye å gjøre, og vært på farten fra morgen til nå, og det beste jeg kan tilby dere i dag et er aldri så lite throwback til desember 2013. Dette var julen før Dennis og jeg ble samboere, og jeg husker hvor utrolig hyggelig vi hadde det i Stavanger på denne tiden. Jeg tror jeg blir nødt til å ta en tur tilbake i romjulen.. 

Det var også duket for en herlig Bergenstur og julebord med gjengen på vestlandet, og dette tilbakeblikket får meg til å glede meg ekstra mye til lørdag og årets bergenserjulebord, haha!

I morgen blir det oss-tid.. Dennis og jeg trenger en rolig kveld sammen med en flaske vin og litt romantisk stemning, og i morgen skal vi også pynte juletreet sammen. Herlighet som jeg gleder meg, dette her blir så koselig, og jeg er så spent på hvordan den nye juletrepynten kommer til å ta seg ut på treet, haha. 

Har dere hatt en fin dag i dag, vakre venner? 

LOVE YOU ALL!

Annonse