Annonse

TAKK FOR TUPP I RÆVA

Tusen takk for verdifulle tilbakemeldinger i går. Jeg kjente at motivasjonen økte i takt men antall kommentarer som tikket inn, og det var ikke få. For en nydelig gjeng dere er. Jeg setter så enormt stor pris på dette, og det gikk faktisk opp et lite lys for meg da jeg leste gjennom den ene kommentaren etter den andre; bloggen består. Selvfølgelig gjør den det. Og i dag, da jeg møtte noen i den fantastiske dansegjengen, kjente jeg iveren over å knipse bilder til dagens blogginnlegg… Hei, bloggen. Fader som jeg har savnet deg!

Dere har nok helt rett… Jeg har stilt for høye krav, som har gjort at jeg har sett på de små hverdagsøyeblikkene som noe kjedelig for dere å lese om. Men det stemmer jo ikke! Det er jo hverdagsglimt dere vil ha. Blant annet. Og det skal dere søren meg få! Tusen takk for inspirasjon og tupp i ræva – dette trengte jeg.

For en deilig mandag dette har vært… Helt siden jeg røk ut av «Skal vi danse» , har jeg lengtet tilbake til både folka og stemningen. Jeg har lengtet etter dansetrinn og min tålmodige dansepartner, og faktisk vært såpass langt nede i kjelleren, at tårene har meldt sin ankomst både tre og fire ganger. Jeg ble så trist. Det er sikkert rart for alle som ikke har opplevd en slik boble før, å skjønne hvordan det er, og hvorfor man i det hele tatt blir såpass gæærn, når eventyret tar slutt… Men det er noe med det å gå så fullstendig all in i noe, og så blir det brått revet bort. Man kjenner på en umiddelbar kjærlighetssorg, der du har blitt dumpet så hardt, da du trodde forholdet ville vare, haha. For det er jo dumpet man blir. Hverken dommere eller publikum vil ha deg med videre, og vips så er du ute. Booom. Ferdig. Snakkes! Satan så vondt…

Så… I et desperat øyeblikk fikk jeg en fix idé… Hvorfor i alle dager gi seg med dans og sosialt samvær med de folka man har blitt så glad i, bare fordi at vi er ute av konkurransen? Catalin lovet meg i tillegg å danse quick step, og jeg tok han på ordet. Når man lover noe, skal man holde det, noe Catalin har fått erfare de siste dagene, haha. Nå har han fikset dansesal til oss og hele pakken, slik at vi utstemte deltagere har et sted å danse om lysten melder seg, eller bare for å henge og tilbringe tid sammen. Jeg har valgt å kalle mitt desperate prosjekt for «vi SKAL danse» , og jeg må innrømme at jeg elsker min egen idé! Nå skal de av oss som ikke får nok av hverandre, hygge, danse og kose seg glugg ihjel utover høsten. Kameraet blir med slik at vi kan skape litt morsomt innhold underveis, men viktigst av alt er samholdet… Jeg har jo blitt så glad i alle, og ønsker så inderlig å opprettholde den gode kontakten.

Dagen har altså bestått av både dans, lunsj og gode samtaler… Litt manko på folk, riktignok, ettersom Fred var bortreist, Santino var opptatt med flytting, og Synnøve hadde full dag, men neste uke satser jeg på at flere vil joine i vår egen lille danseboble, hihi. Vi koser oss jo så fææælt! Her kommer noen bilder fra en veldig hyggelig mandag ♥

Jeg gleder meg allerede til neste date, og nå peiler vi oss inn på onsdag… Klarer jeg å lære meg quick step før helgen, mon tro? Vi kjører til Stavanger på torsdag, og det hadde jo vært helt rått å naile dansen før avreise. Hadde jo vært sååå kult å vise dere på YouTube, haha!

Nyt det lille som er igjen av kvelden, og takk igjen for at dere er her ♥

Annonse