Annonse

TALLINN

Hei igjen ♥

Nå er det virkelig på tide å vise litt fra denne fantastiske byen, og heldigvis holdt skyene seg borte da vi tuslet rundt i Gamlebyen på tirsdag. Byen er rett og slett supersjarmerende, og det lille julemarkedet førte til litt ekstra god stemning. Jeg fikk en liten følelse av å være tilbake i Praha, for disse to byene kan faktisk minne litt om hverandre – begge med nydelig arkitektur og en deilig atmosfære. 

Hele dette oppholdet har også vært midt i blinken, og vi har blitt tatt godt vare på av de ansatte på Estoria Hotel. Hotellet er delt inn i to deler.. Viru og Estoria, og vi har fått gleden av å oppleve det beste av begge delene. Herlige rom, nydelig utsikt, mye senger, badstu, og luksus som sprudlevann og ubegrensede mengder kaffe. Sånt blir jeg så glad av.. Av å alltid ha tilgang på denne høyst nødvendige favorittdrikken.

Her på Estoria har vi også tilgang på en egen lounge hvor man kan trøkke i seg både kaker og sjokolade, mens man tar en runde sjakk om man skulle få lyst til nettopp dette. Koselig! Hotellet er også i samme bygg som et av Tallins flotte kjøpesentre, og det passer jo fint for en shopping-gal bergenser. Jeg var redd det skulle føles for upersonlig og travelt utenfor gamlebyen, men det har absolutt ikke vært et problem i det hele tatt. Gamlebyen ligger dessuten bare et steinkast unna, så jeg føler vi har fått oppleve det beste av beste på såpass kort tid. 

Strikk fra River Island // Skjørt fra StyleConnection HER // Denimskjorte fra StyleConnection HER // Skull Bracelet fra StyleConnection HER

Vi har hatt noen herlige matopplevelser også, og flere bilder fra diverse restaurantbesøk ligger lagret i arkivet. Disse skal dere selvfølgelig publiseres om ikke lenge, men nå må vi gjøre oss klare til en siste date night.. I dag lar vi all elektronikk ligge igjen på hotellet, for denne kvelden skal nytes i verdens beste selskap – med vin i glasset, god mat på tallerkenen og flørtende blikk. Jeg elsker slike kvelder som dette.. Hvor alt som betyr noe er oss to og en spennende meny ♥

Måtte dere få en herlig torsdagskveld, vakre venner. Skravles snart!

LOVE YOU ALL 

//Oppholdet er sponset

Annonse