TANKEKONTROLL OG DEN STORE SKAMMEN

«Det er mandag, og som alle vet er mandagens hele ukens, livets og hjertets høydepunkt, fordi det er Snikk Snakk mandaaaaaag, med Belinda Jakobsen og Kristin Gjelsvik!» Hahah, åh! Jeg får seriøst frysninger av denne introen. Den minner meg om en så utrolig deilig tid i livet mitt – tiden hvor jeg møtte en av livets personer som på 1-2-3 ble en av mine aller nærmeste. Fy fader så gøy det er å være i gang igjen – denne gangen i podcast-format. Tenk det… Snikk Snakk ♥ Og nå er vi liksom for alvor i gang.

Som nevnt er Snikk Snakk en pod hvor vi navigerer oss gjennom en travel og litt annerledes hverdag, mens vi desperat prøver å bli bedre på LIVET! Vi ønsker å vokse, ta kloke valg, være åpne om – og lære av – våre feil, og håper at vi sammen med dere lyttere kan bli bedre på dette livet… Episode for episode, uke for uke! Takk til alle som lytter – dere aner ikke hvor mye det betyr for oss. Og takk for alle tilbakemeldinger og fine ord som strømmer inn i diverse innbokser. Dere er magiske hele gjengen!

Og så må vi bare gi en stor applaus til Alexander Fiske som har laget en fantastisk cover art til oss. Makan for et kunstverk! Ukens episode hører du HER

Love you all!