Annonse

TÅRENE PRESSER PÅ…

… i takt med den dårlige samvittigheten!

Folkens, la oss være ærlige.. Hvor mange ganger har vi ikke trykket på «like» når vi har sett de ekstremt skjønne slow lorisene på Instagram? Hvor mange ganger har vi ikke tagget en venninne og skrevet noe sånt som, «en sånn ønsker jeg meg«, eller «SEE! JEG MÅÅÅ HA EN SÅNN!!«, når man ser hvor nydelig de strekker armene opp i været, når noen kiler dem? 

Jeg er en av dem.. Som har blitt sjarmert i senk av disse skapingene, som har vist seg frem på Instagram – de er de skjønneste på jord! Selvfølgelig vet jeg jo at slike dyr skal leve i det fri, og ikke være et kæledyr for mennesker, men lite visste jeg om at slik kiling er ren tortur. Når den lille krabaten strekker armene i været, tyder dette på at den er livredd og at den prøver å beskytte seg selv.. Fy fader jeg får så vondt i hjertet!

Jeg kom heldigvis over denne videoen for litt siden, og jeg håper så inderlig at dere både vil ta en titt på den, og i tillegg dele den videre. Det er nok mange av dere som er fullstendig klar over hvordan situasjonen egentlig er, men jeg vet også at det er flere som ikke aner at altfor mange av disse vakre skapningene, blir utsatt for tortur ved kiling, som på mange måter kan se ut som kos. Uvissheten kommer i hvert fall godt frem på Instagram og Facebook, for de aller fleste kommenterer hjerter og skjønne gloser, når man ser disse skapningene på video. 

Vær så snill..

Aldri trykk på «like» eller kommenter noe positivt når dere ser en slow loris på sosiale medier, ok? Alle hjertene og likerklikkene bidrar ikke akkurat til redusert dyremishandling!!! 

Huff.. Om det bare var noe en kunne gjøre for å få slutt på all dyremishandling i verden? Det er så mye grusomt som foregår, at jeg blir helt kvalm. Bare ta den forferdelige Yulin Dog Meat Festival i Kina f.eks… Fy faen!! Jeg blir helt stum, hva pokker er galt med folk? Hvordan kan man i det hele tatt være bidragsyter til en slik festival? Jeg fatter det bare ikke..

Jeg håper at vi på en eller annen måte kan gjøre en forskjell, ved å stå sammen mot mishandlingen, dele og gjøre verden oppmerksom!

Klem i fleng

Annonse