TÅRENE TRILLER PÅ REPEAT

Nå ser Dennis rart på meg, for her sitter jeg med blanke øyne og tårer som triller på repeat. Jeg er jo en lettrørt jævel, og det skal ekstremt lite til før jeg brister ut i ukontrollert gråt når jeg ser noe som rører meg. Sånn som en av mine favorittscener fra Sex and The City, for eksempel… Den scenen ser dere under her – fy fader den er så fantastisk og fin på en litt trist måte, men det som gjør det hele ekstra magisk, er den deilige låten som spilles…

Den gode gamle «All Dressed in Love» av Jennifer Hudson er en sånn låt som bare gir deg en fantastisk boost! Jeg hører den minst fem ganger om dagen, og hvis jeg er ute og vandrer med denne låten i ørene, klarer jeg ikke unngå å synge med. Jeg danser med også, for den saks skyld… Sånn gå-i-takt-og-svinge-med-armene-dans, haha, og hele låten får meg til å føle meg skikkelig BRA! Bra og glad og lykkelig og alt på én gang. Girlpower! Jeg får ekstra lyst til klemme venninne mine når jeg hører denne, og ekstra lyst til å danse med dem hele natten lang, iført paljetter og krøller på vill flukt – akkurat som damene i Sex and The City, haha! Jeg tør vedde hele årslønnen min på at vi er flere venninnegjenger som av og til føler man hadde passet perfekt i en serie som det her, og jeg er sikker på at dere allerede har pekt ut hvem i gjengen som er hvilken av jentene i serien! Har jeg rett? Hehe, jeg har så jævlig rett, ikke sant?

Åh! Denne serien – denne scenen! Jeg elsker det ♥ Jenter? Sett på «All Dressed in Love» på Spotify ASAP, og spill den på det aller høyeste volumet. Ait? Jeg garanterer en ekstra god følelse i kroppen, og det er jo innafor på en onsdag, er det ikke vel?

LOVE YOU ALL!