Annonse

TBT

God morgen ♥

Jeg ligger i sengen med kaffekoppen på nattbordet, og har den siste halvtimen hygget med et lite tilbakeblikk i arkivet. En av de største gledene ved å være en blogger, er å kunne bla seg tilbake i tid og finne ut akkurat hva du gjorde på en bestemt dato, og når det i tillegg finnes bilder av hva du drev med, kan man ikke unngå å trekke litt på smilebåndet. 

I dag lurte jeg fælt på hva jeg holdt på med på denne dagen for akkurat ett år siden.. 10. februar i 2014, og vet dere hva vi holdt på med og hvor vi var?? 

Vi var på Hawaii for pokker.. En av de skjønneste, herligste og deiligste destinasjonenen i hele mitt LIVET, og akkurat nå kunne jeg virkelig tenke meg å befinne meg akkurat her. Åååå, max savn!! Og joda.. Det eneste jeg snakker om er sol, sommer, palmer, og SYDEN, men vet dere hva? Denne vinteren har vært så forbanna lang, og jeg klarer ikke tenke på annet enn å ligge på en strand og se utover havet, mens solen steker og jeg slurper i meg iskalde øl og deilige pina coladas. 

My god! Take me away for pokker.. Taaaakeeee meeeee awayyyyyyy!

Bare SE på det her da.. Nå kan dere drømme dere bort til solfylte destinasjoner gjennom disse Hawaii-snapsene. 

Deilig? Ser det ikke forbanna deilig ut? 

Hvis dere hadde et reisegavekort i hånden as we speak og kunne reise hvor som helst i hele verden akkurat NÅ, hvor ville dere reist? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse