Annonse

TEASER

Hahahaha!

Denne bergenseren har vært på langrenn i dag. For første gang siden barndommen, og tror dere søren meg ikke at jeg ble lurt med på en 13 kilometers lang tur? TRETTEN??

Den familien min er jo så sprek atte hjelp, så de 13 kilometerne så ikke de på som noe heftig i det hele tatt. MEN… Når man er så dårlig trent som meg, og i tillegg ikke har et snev av teknikk, da sliter man etter bare noen meter, og jeg ble søren meg støl underveis. Hvem pokker blir støl mens man går, hæ? Fy faen så lol. Nå fikk jeg bekreftet én gang for alle at det er på tide å bevege seg litt, så nå får vi se hva som skjer etter påske, haha.

I dag er det forresten tid for en ny runde «Bloggerne», og nå er det omsider vår tur. Vi er med hele uken, og jeg har fått tilsendt en biteliten Kristin-promo, som jeg selvfølgelig ønsker å dele med dere. Her får dere altså en teaser av det dere kan vente dere denne uken, og jeg håper dere gleder dere like mye som oss.

Her på hytten har rødvinen kommet i glasset, og vi skal nå gjøre oss klare til en innendørs påskekonkurranse i regi av min far. Jeg ler så høyt!

Konkurranser er LIVET, og dette kan bli ganske så hett med tanke på konkurranseinstinktet som rår blant alle oss. Gøyt!

Nyt kvelden fininger ♥

Annonse