Annonse

TEMAFEST PÅ 1-2-3

//I samarbeid med Superkul.no

Happy tirsdag, skjønninger ♥

Håper denne dagen behandler dere bra så langt…

Vi skal snart bort i butikken, men først tenkte jeg å komme med et ganske så festlig og sprudlende innlegg. I disse tider er det jo ganske så innafor med temafester. Oktoberfest blir jo bare mer og mer vanlig, og så er jo Halloween like rundt hjørnet. Det er altså mange gode anlendinger for å kle seg opp eller kle seg ut, og det er jo sååå gøy! En heftig temafest er alltid kult, og det var ingen tvil om at jeg ville arrangere en heftig temafest da jeg skulle feire de deilige 30.

Temaet jeg landet på var selvfølgelig 80-tallet. Jeg er jo født i 86, og så er jeg i tillegg stor fan av 80-tallet generelt. Åh! Musikken, fargene, stilen… Jeg elsker det! Til denne festen trengte jeg en haug av props, parykker, accessories og fargerikt stasj, og til min store glede, fant jeg alt på ett og samme sted – nemlig på Superkul.no. Prisene var jo heller ikke noe å klage på, og jeg har i etterkant av festen, fått lov til å dele ut en aldri så liten rabattkode med dere fine lesere.

Denne kan dere bruke på hva som helst, og la meg bare si det sånn at utvalget er helt forbanna AWESOME. Jeg tror faktisk ikke det er en eneste ting de ikke har, haha, så her er det rett og slett bare til å fråtse i både kostymer og stasj.

Rabattkoden: STYLECONNECTION, gir dere 15% rabatt på hele sortimentet, helt frem til søndag 9. oktober – hurra!

Om dere digger 80-tallet like mye som meg, blir dere garantert happy når dere klikker dere inn… De har jo en hel 80’s – kategori, jooooo. Love, love, looove it!IMG_0709

1. Ghetto blaster heliumballong HER 2. Fargesprakende veggdekorasjon HER 3. Perlekjeder i ulike farger HER 4. Store pomponger HER 5. Heliumballong HER 6. Superkule buttons HER 7. Zebra- og leopardmønstrete servietter HER 8. Fargerikt bestikk HERIMG_0708

9. 6 meter 80-talls banner HER 10. Oppblåsbar retro mobiltelefon HER 11. Fargerike pappfat HER 12. Neongule nettinghansker HER 13. 80’s buttons – 10 pakning HER 14. Fargerike servietter HER 15. Snacksbeger HER 16. Madonnainspirert kostyme HER 17. 80’s babe kostyme HER


Herregud så mange festlige produkter, er dere ikke enig? Nå kan jeg tenke meg det blir full temafest der hjemme, og en helsikens deilig og elektrisk stemning, wuuuhuuuu!

Alright, jeg får vel svinge meg rundt… Nyt dagen, vakre venner – sees litt senere ♥

Annonse