Annonse

Ten Years Designer Collaborations

Hurra for lørdag!

Ikke like mye hurra for at jeg i dag faktisk våknet av meg selv klokken 8, og at jeg har vært våken siden. Det er altfor tidlig til lørdag å være, og når det snurrer reklamer for bl.a Pro Aktiv og Sheer Cover på TV’n, vet du at du er oppe før fuglene fiser.

Hva pokker skjer med det egentlig? Sjuukt irriterende at dette ikke forekommer i ukedagene, men jaja.. Da får jeg mye ut av lørdagen, og i dag skal jeg shine leiligheten. Den skal være strøken før klokken ett har jeg bestemt meg for, så etter dette innlegget er publisert skal jeg brette opp armene, fyre musikken på full guffe, og sette i gang. Jeg gleder meg faktisk litt, så ånden er nok over meg.. Hurra!

Men greit.. Over til disse snapsene fra gårsdagens moteutstilling. Hva Katinka drar meg med på ass! Dere vet jo hva jeg føler for slike events som dette, og når mote/bloggenorge samles i ett og samme rom, er det noe som skjer med stemningen. Du finner ikke et snev av feelgood og du er garantert skeive blikk, men noen tilstelninger vil man liksom få med seg på tross av den rævva energien.. Da er det godt med partners in crime som gjør opplevelsen bedre, og som du kan hygge max med når man slurper i seg et glass med bobler, mens man tar de nødvendige bildene til et fyldig bogginnlegg. Haha, hei hei bloggeeeen! Alt jeg utsetter meg selv for, for å skape innhold til dere.. Dere skulle bare visst.. Haha!

Utstillingen var absolutt artig å få med seg, og da vi gikk rundt og tittet på elementer fra de ulike kolleksjonene, ble det liksom litt mimring helt tilbake til 2004 da det hele startet. Jeg husker best Matthew Williamson, som jeg nevnte i forrige innlegg, men også samarbeidet med Jimmy Choo! Den kolleksjonen var faktisk ganske rå, men det råeste samarbeidet må være Alexander Wang. Holy shit!

Kolleksjonen slippes om ikke så lenge, og ut i fra det jeg har hørt og det lille jeg har sett, vet jeg at dette kommer til å bli helt fab. Selvom jeg ikke er spesielt godt kjent i designerverden og ikke har et snev av peiling på hva som foregår på catwalken, er det én designer som alltid har fanget min interesse – Alexander Wang.

Etter den lille runden vår, stakk vi videre til Vapiano for deilig italiensk og en Strawberry Daiquiri, akkompagnert av gode samtaler og mye latter. Vi ble sittende til de stengte, og deretter hoppet jeg på trikken som jeg forøvrig har et veldig anstrengt forhold til. Dette skal jeg fortelle dere mer om senere, for nå skal jeg svinge meg rundt med mopp og musikk. 

Håper dere får en fantastisk lørdag, fine venner. 

Kjærleik i massevis ♥

Annonse