Annonse

TERNINGKAST 6

//Sponset opphold

Mandag, og snart tid for avreise, noe ingen av oss er spesielt klar for akkurat nå…  Jeg kunne lett blitt værende i fire dager til, men pliktene kaller på hjemmebane, og så er det jo faktisk noe bittelitt sant i borte er bra men hjemme best… Eller er det nå egentlig det? Hehe.

Vi har hatt en fantastisk langhelg her i Praha, og denne gangen var vi ekstremt heldige med valg av hotell. I forkant av hver tur vi legger ut på, pleier jeg som regel å sende ut et mar mails til diverse drømmehoteller, med en forespørsel om sponset opphold. Det er jo veldig hyggelig å hjelpe hverandre litt – at vi får snille priser eller sponset opphold, mot at hotellet får en liten dose markedsføring i sosiale medier. Det er ikke alltid vi får napp eller svar i det hele tatt, men denne gangen var vi heldige. Såpass heldige at vi fikk svar fra det hotellet jeg hadde sett meg ut som favoritten her i Praha. De var nemlig supergiret på et lite samarbeid, og nå er det på tide å vise dere hvor herlig det er her.

Vi sjekket inn på det rålekre Emblem Hotel på torsdag – et romantisk hotell med perfekt beliggenhet – hotellet ligger nemlig supersentralt til, kun 300 meter fra gamlebytorget i Praha. Denne gangen har vi hatt muligheten til å gå til det aller meste, og det betyr faktisk veldig mye når man er på tur – at man rett og slett ikke trenger å være avhengig av taxi.

Sengene på hotellet er blant de mest komfortable vi har opplevd, og for oss bloggere og YouTubere, er det en stor bonus med lynrask og kostnadsfri Wi-Fi. Som den kaffeelskeren jeg er, var det heller ikke helt feil med kaffemaskin fra Nespresso, og så har vi jo dette badekaret da, som de aller fleste sikkert setter stor pris på. For en som hater badekar, er det jo ganske sjukt at jeg ende opp i dette badekaret hele to ganger i løpet av oppholdet, og hvis dere følger meg på Snapchat (Styleconnection), har dere fått med dere hvor lite digg jeg syntes dette var, haha.

Det vi også satt stor pris på med dette hotellet, var den fantastiske restauranten i første etasje. Egentlig er dette en biffrestaurant, men utvalget grønt og retter som enkelt kunne gjøres vegansk var både stort og vidunderlig. Vi endte faktisk opp med å spise to måltider her, og etter første besøk lengtet vi tilbake.

Jeg vil enda en gang bare trekke frem hvor fantastisk beliggenheten til Emblem er, og at den scorer høyere enn det meste annet i Praha, forundrer meg overhodet ikke – dette hotellet er rett og slett perfekt, og vi booker oss definitivt inn her neste gang ♥

//Noen av bildene er lånt av emblemprague.com

Åh, for en fantastsk weekend ♥

Nå står hjemreise for tur, og vi setter kursen mot flyplassen om ca. tretti minutter. Måtte dere få en nydelig dag så lenge, vakre venner, og så sees vi i Oslo!

Klem i fleng

Annonse