Annonse

THAI-INSPIRERT KYLLINGGRYTE

Hhahaa, 

Nå må jeg faktisk le, for det er jaggu ikke hver dag den mest håpløse kokken EVER skal dele en oppskrift med de fine leserne sine. Det skjer vel sånn cirka en gang i skuddåret, og dagen for å dele en ny oppskrift har kommet. Er dere giret? Haha, håper det..

Da jeg nevnte denne thai-ispirerte kyllinggryten her på bloggen for en stund siden, var det flere av dere som ønsket seg en oppskrift, så da tenkte jeg å dele denne med dere ettersom det var denne gryten som stod på menyen i går. Jeg husker ikke helt hva som egentlig var ingrediensene i starten da Katinka lærte meg denne retten, men det som er så fint er at du kan putte hva som helst i blandingen, for god blir den uansett.. Asså, når til og med jeg klarer å mekke i hop en smakfull smørje, klarer faktisk alle med mangel på kjøkkenkunnskap det samme.. I hvert fall dere med skills!

Alright, here we go!

INGREDIENSER:

♥ Rødløk ♥ Paprika ♥ Vårløk ♥ Sukkererter ♥ Minimais ♥ Brokkoli ♥ Spinat ♥ Chili ♥ Kylling ♥ Kokosmelk ♥ Knuste tomater ♥ Nudler ♥ Krydder ♥ Ananas

Okei, nå skulle jeg sikkert kommet med en nærmere beskrivelse av hvor mye man skal kutte opp av hver grønnsak, men det vet jeg ikke. Jeg vet bare at jeg laget altfor mye i går til to personer da jeg brukte en hel av alt, så en hel av alt gir mat til kanskje fire personer. Haha, her er det visst bare til å prøve seg frem.. 

Kutt opp alle grønnsakene i små biter som du ønsker å inkludere i retten, samle alt i en bolle så du har styr på dem, de kan lett forsvinne nemlig.. Stek kyllingfileten som du har kuttet opp i hyggelige biter. Krydre dem godt med salt, pepper, kyllingkrydder og chili-explotion, og tilsett alle disse grønnsakene før kyllingen er svidd. Den skal aller helst ikke være gjennomstekt da den uansett blir ferdig når sauaen kokes. Dette for å unngå at den blir tørr og kjip. (Takk, Katinka)

Surr grønnsakene på full varme sammen med kyllingen før du tilsetter kokosmelk og knuste tomater, og la dette koke i noen minutter. Tilsett litt spinat mot slutten av koketiden om du ønsker. Når spinaten har klappet seg sammen er du good to go, og retten kan serveres med dine favorittnudler. Ja, disse må du selvfølgelig ikke glemme å koke mens gryten surrer på pannen. HE HE! 

Voilá!

Retten er ferdig og klar til å bli servert. Nytes best med pinner og hyggelig selskap ♥

Sånn.. Da håper jeg at dette kunne være et bidrag til ukens middagstips, og del gjerne deres meninger om denne retten skulle havne på menyen i løpet av uken. Jeg er jo så spent på om den egentlig er god, eller om det er jeg som er ekstremt lite kresen. Hahahh!

Skravles senere, skjønninger 

Klem i fleng!

Annonse